Nail art

Fijne Paasdagen 2021

Deze Pasen ging ik voor lentegroen.

This Easter I chose a fresh spring green.

Nail art for Easter
Nail art for Easter

Als basis koos ik OPI Gargantuan Green Grape met erover in groen gestempelde takjes. Op mijn accent nagel gebruikte ik OPI Closer Than You Might Belem met een in goud gestempelde paaseieren, die ik op mijn stempel heb ingekleurd.

As base I used OPI Gargantuan Green Grape with green twigs stamped on top. On the accent nail I used OPI Closer Than You Might Belem with stamped Easter eggs in gold. I coloured the eggs on my stamper before placing on the nail.

Materials used: OPI Gargantuan Green Grape, OPI Closer than you might Belem, several colours for the Easter eggs, Hit the bottle stamping polish cactus juice, Revlon TopSpeed 24K (for stamping), KADS stamping plate Festival 005.
Materials used

Dit heb ik gebruikt: OPI Gargantuan Green Grape, OPI Closer than you might Belem, diverse kleuren om de paaseieren mee in te kleuren, Hit the bottle stempellak cactus juice, Revlon TopSpeed 24K (om te stempelen), KADS stempelplaat Festival 005.

Materials used: OPI Gargantuan Green Grape, OPI Closer than you might Belem, several colours for the Easter eggs, Hit the bottle stamping polish cactus juice, Revlon TopSpeed 24K (for stamping), KADS stamping plate Festival 005.

Ik hoop dat iedereen fijne paasdagen heeft (gehad). Het was de tweede Pasen in lockdown. Vorig jaar begon ik rond pasen met het maken van foto’s van de lentebloemen in de tuin. En dat doe ik nog steeds op instagram! Het was opnieuw een feestdag met videobellen. En vreemd genoeg worden we er steeds handiger in. Waarschijnlijk om dat we het meer gewend zijn geworden. Nog even volhouden en dan hebben we hopelijk snel weer normale feestdagen!

I hope that everyone had a nice time this Easter. It was the second Easter in lockdown. Last year I started with taking pictures from the spring flowers in our garden and placing them on my instagram. I’m still doing that! It was another holiday with video calls. And as weird as it sounds, we’re getting better at it. Or maybe more used to it. We need to hang on a little longer and than we can celebrate the holidays like we used to and want to!

Stay safe, stay healthy!

Jackie