Nail art

Geel, paars en zwart

Deze ronde van When Colours Collide had de thema kleuren Geel, Paars en Zwart. Eerst dacht ik aan lente en Pasen, maar uiteindelijk koos ik toch een meer abstracte vorm.

This round of When Colours Collide had the theme colours Yellow, Purple and Black. At first I thought about doing something with spring or Easter, but in the end I chose for more of an abstract nail art.

Yellow nails with purple dry brush and black stamping
Yellow nails with purple dry brush and black stamping

Ik koos geel als de basiskleur en alle nagels kregen twee laagjes Catrice ICONails 68 Turn the lights on. Daarover bracht ik eerst wat paarse vegen aan (dry brush) en daarna stempelde ik er in zwart takjes over.

I chose to use yellow as my base colour and all nails received two coats of Catrice ICONails 68 Turn the lights on. Then I added the purple dry brush and then I stamped an image of twigs in black.

Materials used: Catrice ICONails 68 Turn The Lights On, CJS stamping polish 016, KADS black stamping polish, KADS stamping plate Flower 047
Materials used

Dit heb ik gebruikt: Catrice ICONails 68 Turn The Lights On, CJS stempellak 016, KADS stempellak zwart, KADS stempelplaat Flower 047.

Materials used: Catrice ICONails 68 Turn The Lights On, CJS stamping polish 016, KADS black stamping polish, KADS stamping plate Flower 047.

Iedereen die online nagelfilmpjes op YouTube kijkt, kent Cristine van Simply Nailogical. Ik volg haar al jaren en luister ook graag naar haar podcast. Inmiddels heeft Cristine haar eigen nagellak merk Holo Taco en een van de nieuwe kleuren is Green Screen. Op YouTube had ze een video gezet van haar Green Screen groene nagels met de uitdaging er iets mee te doen. En zowaar dat heb ik ook gedaan (net als heel veel anderen!). Ik maakte onderstaande video en zette het als Reel op Instagram. Mijn eerste online video. Want ook al kan ik wel een beetje overweg met video software, ik weet hoeveel werk het is en daarom houd ik toch liever bij fotografie. Gisteren kwam haar reactievideo uit met een compilatie van heel veel inzendingen. En mijn filmpje zat erbij! Ik had echt even een fan girl moment!

Everybody that watches online nail art content on YouTube know Cristine of Simply Nailogical. I follow her for many years and I also love her podcast with Ben. Cristine also has her own nail polish brand Holo Taco and one of their new colours is Green Screen. On YouTube she placed a video of her nails painted in Green Screen with the challenge to do something with it. And I did (as did many others!). I made this video and put it as a Reel on Instagram. It’s my first online video. Even though I know a bit about video editing, I also know how much work it is. That’s why I prefer photography. Yesterday Cristine published her reaction video with a compilation of the many fan made submissions. And I made it into the video! It was a big fan girl moment!

Green Screen nails

Op mijn gepubliceerde reel staat helaas haar naam verkeerd. Ik weet echt dat het Cristine zonder H is, maar tja, autocorrect he.

On my published reel her name was spelled wrong. I really know it’s Cristine with no H, but well, autocorrect…

Stay safe, stay healthy!!!

Jackie