Nail art

Het is lente!

De astrologische lente is vandaag begonnen! De dagen zijn weer langer licht, het weer wordt weer zonniger en de natuur krijgt voorzichtig weer kleur. Vooral de krokussen doen het dit jaar erg goed. Ik heb mij door ze laten inspireren en deze nail art gemaakt.

Spring has officially begun on the calendar! The days are lengthening, the weather is more sunny and nature is setting its first step towards more colour. Especially the crocuses are doing very well this year. I let myself be inspired by the many I encountered and I made this nail art.

Nail art with crocuses, stamping nail art
Crocuses nail art

We hebben in de omgeving voornamelijk paarse krokussen, maar ook gele. Daarom koos ik OPI Sun, Sea and Sand in My Pants als basis kleur. Ik stempelde met een afbeelding van stempelplaat BM-XL216 en terwijl het nog op mijn stempel zat heb ik de afbeelding ingekleurd met twee verschillende paarstinten van essence.

In our area we have mostly crocuses in different shades of purple, but also yellow ones. So I chose OPI Sun, Sea, and Sand in My Pants as the base. I stamped an image from stamping plate BM-XL216 and while on my stamper I coloured it in with two purple shades from essence.

Materials used: Essence the gel nail polish 118 ultra violet, essence shine last & go 45 creating memories, OPI Sun, Sea and Sand in My Pants, KADS stamping polish green, Maniology stamping plate BM-XL216
Material used

Dit heb ik gebruikt: Essence the gel nail polish 118 ultra violet, essence shine last & go 45 creating memories, OPI Sun, Sea and Sand in My Pants, KADS groene stempellak, Maniology stempelplaat BM-XL216.

Materials used: Essence the gel nail polish 118 ultra violet, essence shine last & go 45 creating memories, OPI Sun, Sea and Sand in My Pants, KADS stamping polish green, Maniology stamping plate BM-XL216.

Om de boel wat op te vrolijken hier nog wat foto’s van echte krokussen. En wat vrolijkheid kunnen we wel gebruiken nu de cijfers met corona besmettingen weer oplopen. Ik hoop dat de reeds gestarte versoepelingen niet weer teruggedraaid worden…

And to cheer it up here’s some pictures of real crocuses. And some cheering up is welcome here, since the corona numbers are rising again in the Netherlands. I hope that all the relaxations that have happened will not be followed by new restrictions…

Stay safe, stay healthy, wash your hands!

Jackie