Nail art

Fijne Paasdagen!

Het was de eerste feestdag in coronatijd. En wat ging het anders dan normaal! Ik ga daarom niet te veel stil staan bij “normaal”, maar vertellen hoe we het toch feestelijk hebben gemaakt.

This was the first holiday during the time with COVID-19 measures. And that meant a completely different style of celebration. I’m not going to dwell to much on the “normal” celebrations, but explain how we still managed to have a festive time.

Allereerst hebben we lekker eten in huis gehaald. Alles voor een lekker paasontbijt, maar ook wat spullen voor de barbecue. Het is mooi weer, dus ook de barbecue kan weer aan. Ook hebben we wat paasversiering neergezet. Om drukte voor te zijn, hebben we al vroeg een wandeling gemaakt bij ons in de buurt. En daarna hebben we genoten van de tuin. Een aantal foto’s van de lente in de tuin staan onderaan de post. Verder hebben we de familie gebeld!

First we made sure to have nice food. We bought everything for a special Easter breakfast and also some things for the barbeque. The weather is really warm and sunny, so it can be used again. We also decorated the house. To make sure it wasn’t crowded or busy, we made an early walk around our neighbourhood. And afterwards we spend most of the day in our garden. Some garden pictures can be found at the end of this post. And of course we made phone calls and video calls to the family!

Easter nail art

Deze gezellige paas nail art draag ik nu. Ik heb eerst mijn nagels een tot twee laagjes Essie peak show gegeven en daarna twee laagjes Blush Lacquers Cotton Candy Rays. Dit is een roze jelly lak (vrij transparant) met blauwe shimmer en gouden flakes. Met de Essie eronder is het sneller dekkend en misschien nog wel mooier. Ik heb op alle nagels gestempeld met afbeeldingen van Dashica Infinity Nails stempelplaat 171. Helaas is dit merk gestopt.

This cute Easter nail art is now on my nails. I first painted one to two coats of Essie peak show on all my nails. Than I gave most of them two coats of Blush Lacquers Cotton Candy Rays. This is a pink jelly polish (more on the transparent side) with blue shimmer and golden flakes. I give it undies to get it to coverage sooner and it is even prettier that way. I stamped on all nails with Dashica Infinity Nails stamping plate 171. Sadly this label is now discontinued.

Materials used: Essie peak show, Blush lacquers Cotton Candy Rays, L'Oréal 667 L'Atelier Choco, KADS stamping polish donkergroen, Twinkled T stamping polish Tickled, Dashica Infinity Nails stamping plate 171

Dit heb ik gebruikt: Essie peak show, Blush lacquers Cotton Candy Rays, L’Oréal 667 L’Atelier Choco, KADS stempellak donkergroen, Twinkled T stamping polish Tickled en Dashica Infinity Nails stamping plate 171.

Materials used: Essie peak show, Blush lacquers Cotton Candy Rays, L’Oréal 667 L’Atelier Choco, KADS stamping polish dark green, Twinkled T stamping polish Tickled and Dashica Infinity Nails stamping plate 171.

Zoals beloofd hier nog wat foto’s van de lente in onze tuin 😊

As promised some pictures showing spring in our garden 😊

Stay safe! Stay healthy!

Jackie