Nail art

Koningsdag is Woningsdag

Vandaag hebben we een vreemde Koningsdag gevierd. Namelijk een thuis-Koningsdag, omgedoopt tot Woningsdag. Want in deze tijd gelden natuurlijk nog allemaal maatregelen, waardoor een groot feest niet mogelijk was. We hebben oranje tompoucen gegeten, gezelschapsspelletjes gespeeld, heel veel genoten van de zon in de tuin en een rondje video bellen gedaan.

Today we celebrated a different kind of King’s Day. It was a home celebration and the name had been changed to Woningsdag (At Home Day). Because in these times with al kind of COVID-19 measures in place, it’s not possible to celebrate in big masses of people. We ate orange tompoucen (a kind of Napoleons), played some board games, enjoyed the sun in the garden and did a round of video calls.

Nail art for King's Day 2020

Ik heb mijn nagels even wat gespaard, zodat ik meer lengte had voor de stempel. Sinds vanavond zijn ze weer kort! Ik heb de nationale kleuren gebruikt in combinatie met een stempel met allemaal kroontjes. Ik gebruikte holo nagellakken voor wat meer feestelijk gevoel.

I saved some nail length to fit more crowns on my nails, no worries they are cut back again tonight. I used the national colours (orange, red, white and blue) and a stamping image with all kinds of crowns. I used different polishes with holo glitters for a more festive feel.

Materials used for King's Day nail art: Catrice ICONails 83 Orange is the new black, Masura Orange Fresh, Revlon TopSpeed 835 24K, Masura I did not say no, Revlon Spirit, A-England Katherine Parr, Bornpretty stamping plate BP-L104

Dit heb ik gebruikt: Catrice ICONails 83 Orange is the new black, Masura Orange Fresh, Revlon TopSpeed 835 24K, Masura I did not say no, Revlon Spirit, A-England Katherine Parr, Bornpretty stempelplaat BP-L104.

Materials used: Catrice ICONails 83 Orange is the new black, Masura Orange Fresh, Revlon TopSpeed 835 24K, Masura I did not say no, Revlon Spirit, A-England Katherine Parr, Bornpretty stamping plate BP-L104.

Stay safe, stay healthy!

Jackie