Nail art

Music Mani: Mijn Dag – Jochem Myjer

Er is weer een nieuwe ronde geweest in de Monthly Music Mani collab. Deze keer was het thema Novelty/ Parody songs. Ik vond dat een lastige categorie om te vertalen en ging daarom voor een liedje van een cabaretier.

There has been a new round in the Monthly Music Mani collab. This time it had the theme Novelty/ Parody songs. That was not easily translated in Dutch, so I went with a song by a Dutch comedian.

Dit liedje heeft een geweldige positieve energie en dat kunnen we in deze tijd goed gebruiken! Daarbij vinden wij (de kinderen en ik) het heerlijk om gek te dansen op dit liedje. Deze nail art maakte ik.

This song has a tremendous energy and my family loves to do a crazy dance on it. This is the nail art I made.

Nail art inspired by Jochem Myjer (Dutch comedian)

Ik heb de eerste twee nagels geïnspireerd op het rode t-shirt dat Jochem Myjer draagt, daarna een nagel met zijn logo en tot slot een lichtblauwe nagel. En die was gewoon omdat ik er zin in had 😁

The first two nails are inspired by the red t-shirt that Jochem Myjer wears in the video. Then I made a nail with his logo and I ended with a light blue nail, just because I fancied it 😁

Materials used: OPI Tile Art to Warm Your Heart, Catrice ICONails 57 Make Your Polish A Priority, Catrice ICONails 12 Creaming Of You, essence Schine last & go 35 Take me to heaven, essence Shine last & go 45 creating memories, essence the gel polish 38 love is in the air, KADS stamping polish white, KADS stamping polish black, BornPretty stamping plate BP-L088, Dashica stamping plate SdP-111, fine tipped permanent marker

Dit heb ik allemaal gebruikt: OPI Tile Art to Warm Your Heart, Catrice ICONails 57 Make Your Polish A Priority, Catrice ICONails 12 Creaming Of You, essence Shine last & go 35 Take me to heaven, essence Shine last & go 45 creating memories, essence the gel polish 38 love is in the air, KADS stempellak wit, KADS stempellak zwart, BornPretty stempelplaat BP-L088, Dashica stempelplaat SdP-111 en een permanent marker met fijne punt.

Materials used: OPI Tile Art to Warm Your Heart, Catrice ICONails 57 Make Your Polish A Priority, Catrice ICONails 12 Creaming Of You, essence Shine last & go 35 Take me to heaven, essence Shine last & go 45 creating memories, essence the gel polish 38 love is in the air, KADS stamping polish white, KADS stamping polish black, BornPretty stamping plate BP-L088, Dashica stamping plate SdP-111 and a fine tipped permanent marker.

Nu is Jochem Myjer in ons huishouden stiekem vooral bekend van de Gorgels. Dit zijn geweldig leuke kinderboeken en zeker in deze tijd kan ik ze je zeker aanraden. Vooral onze jongste houdt ervan dat je dus een waakgorgel hebt die je beschermd tegen ziekte. Dus kijk er eens naar en lees ze lekker voor!

Jochem Myjer is in our household mainly known for his children books about the Gorgels. The books are really funny and also helpful in this time. Our youngest really loves the idea from these books that every child has a “guardian gorgel” that also knows how to protect you against illnesses. As far as I know the books have not been translated in English…

Stay safe, stay healthy!

Jackie