Nail art

Coral Roses nail art

Vandaag laat ik een nieuwe nail art zien die opnieuw geïnspireerd is op Pantone’s Colour of the Year 2019: Living Coral. Ik moet eerlijk zeggen dat ik ook geïnspireerd raakte door een van de Catrice Galactic Glow toppers.

Today I’m showing you a new nail art inspired by Pantone’s Colour of the Year 2019: Living Coral. But it’s only fair to add that the Catrice Galactic Glow toppers are also part of the inspiration.

Coral Roses Nail Art

Ik heb mijn duim, middelvinger en ringvinger gelakt met twee laagjes essence 24 Indian summer met daarover heen één laagje Catrice Galactic Glow 04 Fast As Lightning Speed. Daarna stempelde ik deze nagels met de rozen op stempelplaat BM-715 met Maniology stempellak Rose Garden. Deze stempellak is bijna dezelfde kleur als Catrice ICONails 07 Meet Me At Coral Island. Met deze Catrice lakte ik mijn wijsvinger en pink. Daarna bracht ik nog een laagje top coat aan.

I painted my thumb nail, middle finger and ring finger with two coats of essence 24 Indian summer and added one coat of Catrice Galactic Glow 04 Fast As Lightning Speed. After that I stamped on these nails the roses from stamping plate BM-715 with Maniology stamping polish Rose Garden. This stamping polish is almost the same colour as Catrice ICONails 07 Meet Me At Coral Island. With this Catrice polish I painted two coats on my index finger and little finger. I finished it all off with some shiny top coat.

Materials used for Coral Roses nail art: Catrice ICONails 07 Meet Me At Coral Island, Essence 24 Indian summer, Catrice Galactic Glow 04 Fast As Lightning Speed, Maniology stamping polish Rose Garden, Maniology stamping plate BM-715.

Dit heb ik gebruikt: Catrice ICONails 07 Meet Me At Coral Island, Essence 24 Indian summer, Catrice Galactic Glow 04 Fast As Lightning Speed, Maniology stempellak Rose Garden en Maniology stempelplaat BM-715.

Materials used: Catrice ICONails 07 Meet Me At Coral Island, Essence 24 Indian summer, Catrice Galactic Glow 04 Fast As Lightning Speed, Maniology stamping polish Rose Garden and Maniology stamping plate BM-715.

Ik houd van koraaltinten in de zomer, maar de hitte van gisteren was wel iets te veel voor mij. Gelukkig is het vandaag alweer een stuk koeler.

I just love corals for summer, but yesterday’s heat was a bit too much for me. Luckily in my part of the Netherlands the weather is back to normal. For everyone suffering the European heatwave: please stay safe!

Tot de volgende keer!

Until next time!

Jackie

1 reactie

  1. Pingback: NOTD: Catrice ICONails 68 Turn The Lights On | Jackie's Spare Moments

Reacties zijn gesloten.