Nail art

Pantone kleur van 2019: Living Coral

Nu ik de het hele herfst/winter palet van Pantone erop heb zitten, is het wel passend dat ik jullie voorstel aan de kleur van het jaar 2019: Living Coral. Deze levendige koraaltint met een gouden ondertoon is door Pantone verkozen tot kleur van het jaar, omdat we met alle digitale technologie en sociale media behoefte hebben authenticiteit en connectie.

Now I’ve finished swatching the autumn/winter palette of Pantone, it’s only fitting to introduce you to the colour of the year 2019: Living Coral. This lively coral shade with golden undertones is chosen by Pantone, because with all the digital technologies and social media we feel a need for authenticity and connection.

Pantone Living Coral Color of the Year 2019 (image by Pantone)
Image by Pantone

Ik ben mijn nagellak collectie doorgegaan en heb gekozen voor een duo van Catrice ICONails om een nail art te maken. Dit duo heb ik gekocht, toen de nieuwe nagellak lijn van Catrice werd geïntroduceerd. Ik durf dus niet te zeggen of deze lakken nog te koop zijn.

I went through my collection for coral polishes and I chose a duo from Catrice ICONails for a nail art. I bought this duo when the new nail polish line of Catrice was introduced, so I don’t know if you can still buy them.

Nail art Colour of the Year 2019 Living Coral (using Catrice 07 Meet Me At Coral Island and Catrice 08 Catch of the Day)

Zoals je ziet missen deze lakken de gouden ondertoon. Maar ik vind het nog steeds twee mooie koraal tinten.

As you can see, is the golden undertone lacking in these polishes. But I still think these are very beautiful shades of coral.

Catrice ICONails Gel Lacquer 07 Meet Me At Coral Island, Catrice ICONails Gel Lacquer 08 Catch of the Day, Dashica stamping plate SdP-96

Dit heb ik gebruikt: Catrice ICONails Gel Lacquer 07 Meet Me At Coral Island (donkere koraaltint), Catrice ICONails Gel Lacquer 08 Catch of the Day (lichte koraaltint) en Dashica stempelplaat SdP-96

Materials used: Catrice ICONails Gel Lacquer 07 Meet Me At Coral Island (dark coral), Catrice ICONails Gel Lacquer 08 Catch of the Day (light coral) and Dashica stamping plate SdP-96

Wat vinden jullie van Living Coral? Kan je je iets bij deze kleur voorstellen?

What do you think of Living Coral? Can you imagine yourself wearing this shade?

Tot de volgende keer!

Until next time!

Jackie