Nail art

Sneeuwvlokken

Het was een winterse week met bij ons een paar sneeuwdagen. Inmiddels is alles alweer weg. Neemt niet weg dat het mijn inspiratie is voor deze nail art!

It’s been a cold winter week with a couple of snow days. Yesterday all the snow has melted away. But it’s still a great inspiration for nail art!

Winter snowflake mani nail art with A England Symphony in Blue and Silver, Catrice 52 Another Day, Another Blue

Ik heb mijn duim, wijsvinger er pink gelakt met A England Symphony in Blue and Silver, mijn middelvinger en ringvinger heb ik gelakt met Catrice ICONails Gel Lacquer 52 Another Day, Another Blue. Ik houd er niet zo van om over holo lak te stempelen (daarvoor vind ik ze te mooi), dus wisselde ik af met deze lichtblauwe metallic lak van Catrice. Ik heb de sneeuwvlokken gestempeld met Il était un vernis, die ook een subtiele holo glitter heeft.

I painted my thumb, pointer and little finger with A England Symphony in Blue and Silver. My middle finger and ring finger were painted with Catrice ICONails Gel Lacquer 52 Another Day, Another Blue. I don’t like stamping over a holo polish (I think they’re too pretty for that), so I used this metallic light blue. I stamped the snowflakes with Il etait un vernis, a silver with also a subtle holo glitter.

Winter snowflake nail art with A England Symphony in Blue and Silver

Toen de zon vandaag doorkwam kon ik deze foto maken. Hier werd ik zo blij van!

When the sun came out today, I was able to take this picture. It made me so happy!

Materials used: Il était un vernis 50% sparkly, 50% fairy dust, Catrice 52 Another Day, Another Blue, A England Symphony in Blue and Silver, BornPretty stamping plate BP-01

Dit heb ik dus allemaal gebruikt: Il était un vernis 50% sparkly, 50% fairy dust, Catrice 52 Another Day, Another Blue, A England Symphony in Blue and Silver en BornPretty stempelplaat BP-01.

Materials used: Il était un vernis 50% sparkly, 50% fairy dust, Catrice 52 Another Day, Another Blue, A England Symphony in Blue and Silver and BornPretty stamping plate BP-01.

Wat vonden jullie van de sneeuw? Yeah of nee?

Did you like last weeks snow? Yes or no?

Tot de volgende keer!

Until next time!

Jackie