Polishes I Wore
Een reactie plaatsen

Polishes I wore in March 2023

Ietsje later dan gepland, is hier mijn blog met de nagellakken die ik in maart heb gedragen.

Slightly later than planned is here my blog with my manicures of March.

Essie B’aha moment! with essence 07 party princess

Essie B'aha moment! with essence party princess as topper on accent nail
Essie B’aha moment! with essence party princess as topper on accent nail

Mijn eerste manicure van maart was weer een van mijn opties voor de Pantone kleur van het jaar: Viva Magenta. Iedere keer als ik een nagellak tegenkom die past bij de beschrijving van Viva Magenta, dan zet ik deze apart. Ik heb inmiddels zo’n selectie staan, dat ik erover denk om ze komende zomer zoveel mogelijk te dragen. Ik draag hier twee laagjes van Essie B’aha moment! met een laagje van essence 07 party princess als accent nagel. Misschien ken je Restored by Polish van YouTube. In een van hun videos van februari kwam essence party princess langs. Een goede reminder om deze weer eens te dragen!

My first manicure of March was another one of my options for Pantone colour of the year: Viva Magenta. Every time when I go through my nail polish and I find an option for Viva Magenta, I set it aside. The selection that I have created this way is that large, that I think I will try to wear them over the summer. Here I’m wearing two coats of Essie B’aha moment! with one coat of essence 07 party princess as accent nail. Maybe you have heard of the YouTube channel Restore by Polish. In one of their videos of februari they mentioned essence party princess. That was a good reminder to wear this topper!

OPI One Heckla of a Color! with toppers

OPI One Heckla of a Color! with toppers Rogue lacquer Kaleidoscope and China Glaze Fairy Dust
OPI One Heckla of a Color! with toppers Rogue lacquer Kaleidoscope and China Glaze Fairy Dust

Hierna droeg ik OPI One Heckla of a Color! met twee toppers. Ik bracht eerst twee laagjes aan van de OPI, daarna een laagje aan van Rogue lacquer Kaleidoscope en daarna nog een laagje China Glaze Fairy Dust. Ik was erg blij met deze combinatie.

Then I chose to wear OPI One Heckla of a Color! with two toppers. First I painted two coats of the OPI, then one coat of Rogue lacquer Kaleidoscope and then one coat of a China Glaze Fairy Dust. I was very happy with this combination.

essence 49 Save water, drink lime with Sally Hansen unicorn top coat

essence gel nail colour 49 Save water, drink lime with Sally Hansen miracle gel 106 Unicorn Top Coat
essence gel nail colour 49 Save water, drink lime with Sally Hansen miracle gel 106 Unicorn Top Coat

Daarna was het bijna St Patrick’s, dus koos ik uiteraard voor groen. Ik had zin in een lichte lentegroen en koos voor essence Save water, drink lime. Helaas had ik nogal ruzie met het kwastje en de kwaliteit van de formule. Nu zijn pastelkleurige nagellakken wel vaker lastiger om netjes aan te brengen. De oplossing vond ik in Sally Hansen Unicorn Top Coat. Ik heb daar twee laagjes van aangebracht. Het gaf een heel mooi effect waarbij vooral groen en roze als kleuren zichtbaar waren.

Then St. Patrick’s was almost there, so I wanted to wear green. I chose essence Save water, drink lime, because it’s a nice spring green. Sadly the formula was not the best and so was the brush. I struggled to get an even application. I found the solution in two coats of Sally Hansen Unicorn Top Coat. I loved the shifting shimmer that was mostly green and pink.

ILNP Evermore

ILNP Evermore
ILNP Evermore

Daarna droeg ik ILNP Evermore. Dit is een mauvekleurige ultraholo nagellak met klein beetje metalen flakes. In de zon is het echt mega holografisch. Uit de zon zorgen de kleine flakes voor een mooi effect. Hier zie je twee laagjes met top coat.

Then I wore ILNP Evermore. This is a pinky mauve ultra holographic nail polish with a tiny sprinkling of metallic flakes. In the sun it’s really holographic. In the shade it’s still interesting to look at with the small flakes. Here I’m wearing two coats with top coat.

KBShimmer I’d pick you with KBShimmer Out of Sequins (R)

KBShimmer I'd pick you with KBShimmer Out of Sequins (R)
KBShimmer I’d pick you with KBShimmer Out of Sequins (R)

Mijn laatste mani van maart was deze combinatie van KBShimmer. Dit voelde al heerlijk lente achtig. I’d pick you is een roze nagellak met verschillende kleuren flakes. Ik draag twee laagjes. Daarover heb ik een laagje Out of Sequins aangebracht, dat is een topper met glitters die reflecteren in direct licht (zoals een zaklamp). In gewoon licht geven ze een fijne twinkel.

My final mani of March was this combination of polishes by KBShimmer. This felt like spring to me. I’d pick you is an orchid pink nail polish with different kind of flakes. I’m wearing two coats. On top I wore one coat of Out of Sequins, it’s a topper with reflective glitters. These glitters react to direct light (like a flash light) like traffic signs in car lights at night. In normal light they have a fun twinkle.

Until next month!

Tot de volgende maand!

Jackie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.