Polishes I Wore
Een reactie plaatsen

Polishes I wore in April 2023

Deze maand hadden we twee feestdagen, namelijk Pasen en Koningsdag. Altijd leuk om dan wat extra’s op de nagels te dragen in vorm van nail art. Ook de rest van de maand heb ik ook zo op zijn tijd wat nail art gedaan.

With Easter and King’s Day we had two fun holidays this month to do some nail art. I also tried to wear some nail art in between.

Catrice More than Nude translucent effect nail polish 02 Glitter Is The Answer

Catrice More than Nude translucent effect nail polish 02 Glitter Is The Answer
Catrice More than Nude 02 Glitter Is The Answer

Ik starte de maand met een neutrale kleur. Deze nagellak van Catrice More than Nude heeft een grovere shimmer en geeft een parelmoerachtig effect zonder dat je sporen van de kwast ziet. Ik draag hier drie laagjes met base en top coat.

I started the month with a neutral colour. This nail polish by Catrice More than Nude has a larger shimmer particle. That gives the polish a pearl effect without visible brush strokes. I’m wearing three coats with base and top coat.

My Easter mani for 2023

Easter nail art 2023; ILNP Cake pop with stamped daffodil
ILNP Cake pop with stamped daffodil

Vorig jaar droeg ik met Pasen een nail art met blauwe druifjes. Dit jaar wilde ik iets vergelijkbaars doen. Dus koos ik voor een stempel van een narcis. Als basis draag ik twee laagjes van Catrice 152 Lemon Butter en een laagje ILNP Cake Pop. Zodra ik voor een speciale nagellak een bijpassende basiskleur vindt, zal ik deze ook sparen doordat ik minder laagjes hoef te gebruiken. De afbeelding van het narcisje komst van Dashica stempelplaat SdP-63. Ik stempelde met een groene stempellak van KADS en Twinkled T Saucey.

Last year I wore a nail art with muscari for Easter and this year I wanted something similar. So I chose an image of a daffodil. As base I’m wearing two coats of Catrice 152 Lemon Butter and one coat of ILNP Cake Pop. In regards to my special polishes, like indie and boutique brands, I like to find matching undies. I am very happy with this combination and will be wearing this combination for future mani’s. This way I only need one coat of the special polish. This image of the daffodil comes from Dashica stamping plate SdP-63. I stamped the image with a green stamping polish by KADS and Twinkled T Saucey.

Wildflower Lacquer Polly in my Pocket

Wildflower Lacquer Polly in my Pocket
Wildflower Lacquer Polly in my Pocket

Een paar dagen na Pasen werd mijn bestelling van Hypnotic Polish geleverd. Toen ik mijn allereerste Wildflower nagellak zag, wist ik dat ik deze meteen zou dragen. De andere lakken uit deze bestelling zal ik de komende maanden heus aandacht kunnen geven, maar deze wilde ik echt meteen dragen. Ik draag hier drie laagjes met base en top coat. Polly in my Pocket heeft een paarse basis en een shimmer die wisselt tussen roze, oranje en geel. In het potje zag ik ook nog net een randje groen en blauw.

A couple of days after Easter I received my order from Hypnotic Polish. This is my very first Wildflower Lacquer. When I opened my package I knew I wanted to wear it right away. The other polishes from this order will get their share in the love and attention in the coming months, I’m sure about that. But this one, wow. I’m wearing three coats with base and top coat. Polly in my Pocket has a purple base with a strong shimmer that goes between pink, orange and yellow. In the bottle I also spotted some green and blue.

Skittle mani with Essie and Cirque

Skittle mani with Essie need a vacation, Essie beat of the moment, Cirque nail lacquer Crystal Tokyo and Catrice Go Pastel top coat.
Skittle mani with Essie need a vacation, Essie beat of the moment, Cirque nail lacquer Crystal Tokyo and Catrice Go Pastel top coat.

Geïnspireerd door een video van somecallmecoco of misschien was het Carolina van Gotaluvpolish, had ik deze nagellakken uitgezocht voor een skittle. Op mijn duim en pink nagel draag ik Essie Need a vacation. Op mijn wijsvinger en middelvinger nagel draag ik Essie Beat of the moment. Op mijn ringvinger nagel draag ik een jelly sandwich met Catrice Go pastel top coat en Cirque Crystal Tokyo. Elke kleur draag ik in drie laagjes. Alleen mijn ringvinger is een laagje meer. Het was erg leuk om met deze verschillende texturen te werken.

Inspired by a video from somecallmecoco or maybe it was Caroline of Gotaluvpolish, I selected some polishes for a skittle mani. On my thumb nail and pinky nail I’m wearing Essie Need a vacation. Om my index finger and middle finger nail I’m wearing Essie Beat of the moment. On my ring finger I’m wearing a jelly sandwich with Catrice Go pastel top coat and Cirque Crystal Tokyo. I’m wearing the colours in three coats, on my ring finger I’m wearing four coats. It was fun wearing these different textures.

Cuticula Nail Lacquer Don’t count the candles with some stamping

Cuticula Nail Lacquer Don't count the candles with stamping
Cuticula Nail Lacquer Don’t count the candles with stamping

Daarna koos ik er voor om weer tien nagels in dezelfde kleur te dragen, maar wel met wat nail art. Ik draag hier twee lagen van Cuticula Don’t count the candles. Op mijn middelvinger en ringvinger stempelde ik in wit een bloemenpatroon van KADS stempelplaat Flower 052. Uiteraard draag ik ook base en top coat.

Then I chose to wear the same colour on all ten nails, but with some added nail art. I’m wearing two coats of Cuticula Don’t count the candles. On my middle finger nail and ring finger nail I stamped in white a floral pattern from KADS stamping plate Flower 052. Of course I’m also wearing base coat and top coat.

King’s Day mani 2023

King's Day manicure with nail art; Wikkid polish Tangerine, essence 23 tangerine ahead!, orange stamping polish, BornPretty stamping plate BP-L104
Wikkid polish Tangerine and essence 23 tangerine ahead!

En toen waren we alweer aan het einde van de maand aangekomen met Koningsdag! Vorig jaar droeg ik een skittle in rood, wit, blauw en oranje (geen foto van). Dit jaar wilde ik weer Wikkid polish Tangerine dragen. Om te kunnen stempelen met de oranje stempellak die ik heb, koos ik voor essence 23 tangerine ahead! Op mijn duim, wijsvinger en pink draag ik base coat en twee laagjes van Wikkid polish Tangerine en op mijn middelvinger en ringvinger draag ik base coat en twee laagjes van de essence. De essence nagellak heeft gouden flecks en lijkt wat meer perzik op mijn nagels dan licht oranje. Op deze nagels stempelde ik met oranje stempelnagellak een afbeelding van BornPretty stempelplaat BP-L104. Daarna volgde er een laag top coat.

And now we’ve reached the end of the month with my King’s Day mani! Last year I wore a skittle mani in red, white, blue and orange (no pictures were taken). This year I wanted to rewear Wikkid Polish Tangerine. I also wanted to use my orange stamping polish, so I chose essence 23 tangerine ahead! On my thumb nail, index finger nail and pinky nail I’m wearing two coats of Wikkid polish Tangerine. On my middle finger nail and ring finger nail I’m wearing two coats of essence 23 tangerine ahead! De essence nail polish has golden flakes and pulls more peach on my nails than light orange. On these nails I stamped with orange stamping polish an image with crowns from BornPretty stamping plate BP-L104. Everything is worn with base coat and sealed with top coat.

Until next month!

Jackie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.