Polishes I Wore
Een reactie plaatsen

Polishes I wore in February 2023

Februari is de maand voor Valentijns nagels. Ik zal maar meteen laten zien wat ik deze maand heb gedragen.

February is the month for Valentines nails. Let’s look at what I wore this month.

Catrice More Than Nude 12 Glowing Rose with topper and accent nail

Catrice More Than Nude nail polish 12 Glowing Rose topped Catrice ICONails 147 Glitter N'Rosé and Revlon 901 Hearts of Gold FX
Catrice More Than Nude nail polish 12 Glowing Rose topped with Catrice ICONails 147 Glitter N’Rosé and Revlon 901 Hearts of Gold FX

Mijn eerste manicure van de maand is met een nieuwe nagellak van Catrice. Ik heb meteen een online bestelling geplaatst voor zes lakken, toen ik de nieuwe lente/zomer collectie zag voor 2023. Een van de nieuwe lakken die ik heb besteld is Catrice ICONails 147 Glitter N’Rosé. Deze lak is een jelly (transparant, niet dekkend) in een warme roze tint met gouden flakes. Hij deed mij denken aan Catrice More Than Nude 12 Glowing Rose. Dit is een warmroze lak met gouden shimmer. Ik besloot uiteindelijk eerst twee laagjes van Glowing Rose aan te brengen met daarover een laagje Glitter N’Rosé. Als accent nagel viste ik twee hartjes uit Revlon Hearts of Gold FX nadat ik eerst een laagje van de fijne glitters had aangebracht. De hartjes zijn holografisch, wat vooral op de foto in het potje zichtbaar is.

My first manicure of the month is with a new polish by Catrice. When I saw the new spring/summer collection for 2023, I immediately ordered six polishes online. One of the new polishes I ordered is Catrice ICONails 147 Glitter N’Rosé. This is a warm pink jelly (transparent nail polish) with gold flakes. It reminded me of Catrice More Than Nude 12 Glowing Rose. That is also a sheer warm pink polish, but this time with a gold shimmer. In the end I painted two coats of Glowing Rose, then one coat of Glitter N’Rosé. As accent nail I painted one coat of Revlon Hearts of Gold FX and fished for two big hearts. The hearts are very holographic, on the picture it’s mostly seen in the bottle.

Catrice ICONails 56 Purple Is The Best Policy and DA Nails 103 Dazzling Purple

Catrice ICONails 56 Purple Is The Best Policy and DA Nails 103 Dazzling Purple
Catrice ICONails 56 Purple Is The Best Policy and DA Nails 103 Dazzling Purple

Dit is de eerste manicure van de maand die gekozen is vanwege de kleur van een wintertrui van mij. Later heb ik dat nog een keer gedaan. Deze trui is licht en donker paars. Op mijn duim, wijsvinger en pinknagel bracht ik twee laagjes aan van Catrice ICONails 56 Purple Is The Best Policy. Op mijn middelvinger en ringvingernagel bracht ik twee laagjes aan van DA Nails 103 Dazzling Purple. Het leuke van deze DA nagellak zijn de glitters, waardoor het lijkt op een indie nagellak. De lak heeft zilveren glitters en fijne blauwe glitters. Als accent nagel stempelde ik nog een rij hartjes in zilver op mijn ringvingernagel. De hartjes komen van stempelplaat KADS Nature 069.

This is the first manicure this month that was inspired by a winter knit sweater. I repeated it for another sweater later this month. This inspiration sweater is light to dark purple. On my thumb nail, pointer finger nail and pinky I wore two coats of Catrice ICONails 56 Purple Is The Best Policy. And on my middle finger nail and ring finger nail I wore two coats of DA Nails 103 Dazzling Purple. The fun thing about this polish from the DA drugstore (a local drugstore chain) is that it reminded me of some indie polishes I’ve seen online. The polish has silver hex glitters and small blue glitters. As accent nail I stamped silver hearts. The hearts come from stamping plate KADS Nature 069.

Barry M limited edition nail paint Cherish

Barry M nail paint Cherish
Barry M nail paint Cherish

Manlief bracht vorig jaar voor mij een nagellak mee uit Londen, waar hij naartoe was gegaan voor een zakenreis. Vanwege de roze kleur, wist ik meteen dat ik deze nagellak zou bewaren voor Valentijnsdag. Ik draag twee laagjes. Ook al zie ik het nergens online, was de nagellak in de volle zon licht holografisch. Als accent nagel heb ik een nagelfolie aangebracht met regenboog hartjes met holografische uitlijn en stippen.

Dear Husband was on a business trip last year to London and surprised me on his return with this nail polish. With this shade of pink and the name, I knew I wanted to safe this one for Valentines Day to wear. I’m wearing two coats. Even though I didn’t see it described as holographic online, it did throw some rainbow sparkles in bright sun light. As accent nail I added a nail foil with rainbow hearts with holographic outline and dots.

Catrice ICONails 88 Pink Makes The Heart Grow Fonder with Rimmel 019 Disco Diva

Catrice ICONails 88 Pink Makes The Heart Grow Fonder with Rimmel 019 Disco Diva
Catrice ICONails 88 Pink Makes The Heart Grow Fonder with Rimmel 019 Disco Diva

Ook al was Valentijnsdag geweest, ik was er nog niet helemaal klaar mee. Vanwege de naam had ik ook nog Catrice ICONails 88 Pink Makes The Heart Grow Fonder klaargezet voor deze maand met als accent nagel de glitter van Rimmel 019 Disco Diva. De Rimmel glitter topper bestaat uit kleine zilveren holografische glitters en grotere roze metallic glitters. Ik draag twee laagjes van Catrice ICONails 88 Pink Makes The Heart Grow Fonder.

Even though Valentines Day had passed, I still had one polish left that I wanted to wear. Because of the name I had selected Catrice ICONails 88 Pink Makes The Heart Grow Fonder for this month. I topped it with glitter from Rimmel 019 Disco Diva. The Rimmel glitter topper has small silver holographic glitters and larger pink metallic hex glitters. I’m wearing two coats of Catrice ICONails 88 Pink Makes The Heart Grow Fonder.

Bee’s Knees Lacquer Are You Eating Beans Again?

Bee's Knees Lacquer Are You Eating Beans Again?
Bee’s Knees Lacquer Are You Eating Beans Again?

Afgelopen Kerst kreeg ik mijn eerste Bee’s Knees Lacquer nagellakken. Ik vond dat het tijd werd om er een te gaan dragen. Ik koos voor Are You Eating Beans Again? Dit is een grijze/taupe kleurige lak met een rode shimmer die naar groen shift en holografische flakes. Ik draag twee laagjes. Mijn eerste ervaring met BKL was erg positief. Ik droeg deze nagellak voor een volle week.

Last Christmas I received my first Bee’s Knees Lacquer nail polishes. It was time to wear the first one. I chose Are You Eating Beans Again? It’s a Lion sibling polish with a gray/taupe coloured base with red to green shifting shimmer and holographic flakes. I’m wearing two coats. My first experience with BKL was very positive. I wore this polish for a full week.

China Glaze She’s so extra terrestrial

China Glaze She's so extra terrestrial
China Glaze She’s so extra terrestrial

En andere favoriete wintertrui van mij is blauwgroen. China Glaze She’s so extra terrestrial is een perfecte match qua kleur. Deze nagellak is holografisch en het was zonnig toen ik mijn nagels net gelakt had. Dus ik kan je de holo op de foto laten zien. Ik draag twee laagjes.

Another favourite winter sweater is teal. China Glaze She’s so extra terrestrial is a perfect match. This nail polish is very holographic and the sun was out when I had just painted my nails. So I can show you the holo on the picture. I’m wearing two coats.

Until next month!!

Jackie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.