Polishes I Wore

Polishes I wore in November 2022

Er is weer een maand voorbij, tijd om te laten zien wat ik op mijn nagels heb gedragen!

Another month has passed, time to show you what I wore on my nails!

Masura 1500 An ingot of tenderness

Masura 1500 An ingot of tenderness
Masura An ingot of tenderness

Ik begon de maand met een neutrale kleur waar iets extra’s mee was. Namelijk in deze Masura nagellak zijn gouden flakes toegevoegd. Ik draag hier drie laagjes met base en top coat.

I started the month with a neutral that had something extra. This Masura polish has added gold flakes. I’m wearing three coats with base and top coat.

Catrice ICONails 85 Every Sparkle Happens For A Reason with toppers and accent nail

Deze combinatie van nagellakken heb ik vorig jaar ook gedragen. Maar nu dan een keertje met foto’s en ook zichtbaar op de blog. Als basis draag ik twee laagjes van Catrice ICONails 85 Every Sparkle Happens For A Reason. Daarover draag ik twee toppers namelijk KBShimmer Raking it in en Wikkid polish Gold Dust. Van beide 1 laagje. Deze combinatie is geïnspireerd door een indie nagellak. Ik weet alleen niet meer precies welke nagellak het was en het is eerder een “dupe the vibe”. Als accent nagel heb ik een afbeelding gestempeld van stempelplaat KADS Nature 056 met een bruine stempellak van KADS. Ik was er weer net zo blij mee als vorig jaar en droeg het meer dan een week.

This is a combination of polishes I have also worn last year in the fall. This time I took pictures and am showing it on the blog. The base is two coats of Catrice ICONails 85 Every Sparkle Happens For A Reason. On top I’m wearing two toppers (one layer of each) namely KBShimmer Raking it in and Wikkid polish Gold Dust. This combination is inspired by an indie polish I saw last year. I no longer remember the name and it’s more a “dupe the vibe”. As accent nail I stamped an image from KADS Nature 056 with a brown stamping polish from KADS. I was just as happy as last year with this mani. I wore it for just over a week (8 days).

Catrice ICONails 28 Taupe League with accent nail

Catrice ICONails 28 Taupe League with accent nail
Catrice ICONails Taupe League with accent nail

Daarna koos ik voor Catrice ICONails Taupe League. Ik draag twee laagjes met base en top coat. Op de accent nagel heb ik een laagje Rogue Lacquer Kaleidoscope aan gebracht en een afbeelding gestempeld van stempelplaat KADS Nature 019. Daarvoor gebruikte ik Hit the bottle stempellak in From beyond the greige.

Then I chose Catrice ICONails Taupe League. I’m wearing two coats with base and top coat. As accent nail I wore a layer of Rogue Lacquer Kaleidoscope and an image stamped from KADS Nature 019. I stamped with Hit the bottle From beyond the greige.

L’Oreal 118 Madeleine Sucrée

L'Oreal 118 Madeleine Sucrée
L’Oreal Madeleine Sucrée

Daarna had ik weer even zin in helemaal neutrale nagels. Daarvoor koos ik L’Oreal Madeleine Sucrée. Ik draag twee laagjes met top en base coat.

Then I was in the mood for neutral nails. I chose L’Oreal Madeleine Sucrée. I’m wearing two coats with top and base coat.

A England The London Scene

A England The London Scene
A England The London Scene

Ondanks dat we al diep in November waren, waren de bomen nog steeds niet kaal. Daarom koos ik nog een keer voor een accentnagel met blaadjes. Als basis draag ik een grijze holografische nagellak van A England in twee laagjes. Het heet The London Scene. De afbeelding komt van stempelplaat KADS Nature 019 en is met zwarte stempellak gedaan.

It was already nearing the end of November and the trees were still not bare. So I chose an accent nail with a fall leave image for the last time. The base is A England The London Scene, a grey holographic nail polish. I’m wearing two coats with base and top coat. The image is from KADS Nature 019 and I stamped with a black stamping polish.

China Glaze Dope Taupe with accent nail

China Glaze Dope Taupe with accent nail
China Glaze Dope Taupe with accent nail

Mijn laatste mani van deze maand is China Glaze Dope Taupe. Ik moet bekennen dat het jaren geleden is dat ik deze nagellak heb gedragen. Ik zag een video langs komen over “cosy nail colours” en was geïnspireerd om hem weer eens op te doen. Ik draag twee laagjes met base en top coat Vanwege het aankomende Sinterklaasfeest draag ik een accent nagel met OPI Muppets World Tour en een stempel van Dashica Nails 007 met een zilveren stempellak.

My final mani of this month is with China Glaze Dope Taupe. I have to confess that I hadn’t worn this polish in years. I was inspired to look it up after watching a video about cosy nail colours. I’m wearing two coats with base and top coat. It’s getting close to the Saint Nicholas celebrations, so I added an accent nail with OPI Muppets World Tour and a stamped image from Dashica Nails 007. I used a silver stamping polish.

Tot de volgende maand!

Until next month!

Jackie