Polishes I Wore

Polishes I wore in October 2022

Oktober is voorbij gevlogen. Tijd om jullie te laten zien welke nagellakken ik heb gedragen.

October flew by fast. It’s already time to show you the polishes I wore.

Catrice ICONails Gel Lacquer 92 Nude Not Prude

Catrice ICONails Gel Lacquer 92 Nude Not Prude
Catrice ICONails Gel Lacquer 92 Nude Not Prude

Ik eindigde september met donkergroene nagellak en moest even een paar dagen “neutraliseren” voordat ik wist welke kleur ik wilde dragen. Dat deed ik met Nude Not Prude van Catrice. Ik draag twee laagjes over base coat met top coat. Ik droeg het maar een paar dagen.

I ended September with dark green polish and I needed something as a neutraliser before I could pick a new colour. I chose Nude Not Prude from Catrice for that job. I’m wearing two coats with base coat and top coat. I only wore it for a couple of days.

Masura 1323 Fluffy Plaid with fall accent nail

Masura Nail Polish 1323 Fluffy Plaid with fall nail art
Masura 1323 Fluffy Plaid with fall nail art

Ik koos voor Masura Fluffy Plaid als mijn volgende kleur. Het is een taupe kleur (grijs/paars/bruine kleur afhankelijk van de lichtval) met flakies en wat holografische fijne glitter. Op mijn ringvinger (beide handen) plaatste ik een reversed stamped afbeelding van een paddenstoel. De afbeelding komt van KADS stempelplaat ZOO 013. Ik stempelde met zwart en ik kleurde het in met Essie Gel Couture Sew Me (steel), DA Nails 078 10 Shades of Grey (stippen en sporen) en OPI Now Museum, Now You Don’t (hoed). Ik was superblij met hoe het uitpakte en heb dit een volle week gedragen.

I chose Masura Fluffy Plaid as my next colour. I would describe it as a taupe colour. Depending on the lighting it pulls more grey or purple or brown. It has a lot of flakes and a sprinkle of holographic fine glitter. On my ring finger (both hands) I placed a reversed stamped image of a mushroom. The image is from KADS stamping plate ZOO 013. I stamped with black and I coloured it in with Essie Gel Couture Sew Me (stalk), DA Nails 078 10 Shades of Grey (scales and gills) and OPI Now Museum, Now You Don’t (cap). I was super happy with the results and wore it for a full week.

Orly Epix Hillside Hideout

Orly Epix Hillside Hideout
Orly Epix Hillside Hideout

Deze lak had ik al een paar jaar niet meer gedragen. En hij was weer prachtig. Ik draag hier drie dunne laagjes met base coat en top coat. Ook deze lak droeg ik een week.

I hadn’t worn this polish in a couple of years. And it wore beautifully again. I’m wearing three thin coats with base and top coat. I wore this mani also for a week.

Essie mani thanks

Essie Mani Thanks
Essie mani thanks

De bladeren van de berkenbomen bij ons in de buurt verkleurden naar een lichtgouden gele kleur. Deze nagellak van Essie uit mijn collectie paste er het beste bij. Ik draag twee laagjes met base en top coat. Ik droeg dit een paar dagen.

The leaves of the birch trees in our area are changing to a light golden yellow. This polish of Essie that I have in my collection was the best match. I’m wearing two coats with base and top coat. I only wore it for a couple of days.

Catrice ICONails 30 Keep Calm And Pink

Daarna wilde ik aandacht geven aan Pinktober, ook al post ik niet meer op instagram (op dit moment). Daarvoor koos ik een roze nagellak van Catrice en deed er twee verschillende toppers overheen. Eerst deed ik een laagje Catrice Galactic Glow 02 Enchanted By Prismatic Spell en daarna een laagje van Wikkid polish Star Dust. Dit was zo mooi in de zon! Wederom droeg ik dit maar een paar dagen.

Then I wanted to give some attention to Pinktober, even though I do not post on Instagram (at the moment). I chose a pink polish from Catrice and added two toppers. First a coat of Catrice Galactic Glow 02 Enchanted By Prismatic Spell and then a coat of Wikkid polish Star Dust. Is was so beautiful in the sun. Again I only wore this for a couple of days.

Masura 1276 Cotton Candy

Masura Nail Polish 1276 Cotton Candy
Masura Cotton Candy

Daarna ging ik verder met een andere roze nagellak: Masura Cotton Candy. Ik draag hier drie dunne laagjes met base en top coat. Deze nagellak heeft flakes en fijne holo glitters. Weer een hele mooie nagellak. Ik droeg deze een dag of vier.

I continued the theme with another pink nail polish: Masura Cotton Candy. I’m wearing three thin coats with base and top coat. This polish has flakes and small holo glitters. Another beauty! I wore this for about four days.

Essie Gel Couture sequ in the know

Essie Gel Couture sequ in the know
Essie Gel Couture sequ in the know

Mijn laatste lak van deze maand is een metallic van Essie Gel couture. De nagellak is koperkleurig met een roze shift. Essie beschrijft deze kleur als een ‘rosy pink metallic’. Ik draag drie laagjes met base en top coat. Deze nagellak draag ik al bijna een week en zit nog steeds op mijn nagels nu ik dit typ.

My final polish of the month is a metallic by Essie Gel couture. I would describe this polish as a shade of copper with a pink shift. Essie describes this colour as a ‘rosy pink metallic’. I’m wearing three coats with base and top coat. I’m wearing this polish for almost a week now and it’s still on my nails as I type this blog post.

Deze maand logeerde de hond van mijn ouders een tijdje bij ons. En wie kon weten dat een jonge enthousiaste hond zo ruw voor mijn handen zou zijn? Mijn nagellak chipte veel sneller. Nu mijn ouders weer terug zijn van vakantie, hoop ik dat ik weer terug kan naar het dragen van mijn nagellak voor een week.

This month we had the dog of my parents stay with us for a little over a week. And who knew that a young and enthusiastic dog could be so rough for my nail polish? My polish chipped much sooner. My parents are back from their holiday, so I hope I can go back to weekly manicures.

Tot volgende maand!

Until next month!

Jackie

Edited to add a video summary

Video summary of the polishes of October