Nail art

Valentine’s nail art 2022

Fijne Valentijnsdag! Vandaag laat ik zien welke nail art ik ervoor heb gemaakt.

Happy Valentine’s Day! Today I’m showing the nail art I made for today.

Valentine's Day nail art with Essie wetsuited up
Valentine’s Day nail art

Als basis koos ik Essie wetsuited up. Ik had drie laagjes nodig voordat het volledig dekte. De shimmer is blauw, maar onder de juiste hoek gaat het over naar dieproze. Daarom stempelde ik er harten op met Hit the bottle stempellak Psycho Pink.

As base I went with Essie wetsuited up. I needed three coats for full coverage. The shimmer in this polish is blue, but at the far angles it turns to a bright pink. So I chose Hit the bottle stamping polish Psycho Pink to stamp the hearts.

Wat ik heb gebruikt (geen foto gemaakt): Essie wetsuited up, Hit the bottle stempellak Psycho Pink en Dashica Infinity Nails stempelplaat 174 (niet meer te koop).

What I used (I didn’t take a picture): Essie wetsuited up, Hit the bottle stamping polish Psycho Pink and Dashica Infinity Nails stamping plate 174 (no longer available).

Ik hoop dat je een fijne dag ervan maakt, of je nu iets doet aan Valentijnsdag of niet.

I hope you have a great day, whether you celebrate Valentine’s Day or not!

Jackie