Nagellak swatches

Catrice ICONails 114 Bring Me To Morocco swatch and comparison

De laatste nagellak die ik uit de herfst/winter collectie van Catrice heb gekocht is Bring Me To Morocco. Wederom laat ik een swatch zien en ga ik het vergelijken of er een dubbele tussenzit.

The final polish I could find and have bought from the fall/winter release of this year is Bring Me To Morocco. Again I will be showing a swath and I will compare it to older releases to see if there’s a dupe.

Catrice ICONails Gel Lacquer 114 Bring Me To Morocco
Catrice 114 Bring Me To Morocco

Ik laat hier twee laagjes zien met top coat. Het is een diepe oranje kleur. Laten we het vergelijken met eerder uitgebrachte oranje nagellakken van Catrice.

I’m showing two coats with top coat. It’s a deep orange. Let’s find out from older releases if there’s a dupe.

Catrice ICONails 114 Bring Me To Morocco compared to Catrice 105 Rusty Rust, 83 Orange Is The New Black and 46 Work Hard, Play Orange.
Catrice 114 Bring Me To Morocco comparison

In de potjes leken alle drie de creme kleuren erg veel op elkaar. Toch zie je wel wat verschillen op de nagel. Ik heb Rusty Rust bij de vergelijking gedaan, omdat deze qua kleur dicht in de buurt van Orange Is The New Black zit. Door de metallic finish is het wel heel verschillend.

The three cream colours looked very alike in the bottles. But on the nails you can see the differences. I added Rusty Rust to the comparison, because the colour is very similar to Orange Is The New Black. The metallic finish makes it a standout. No dupes here.

Catrice nagellak is verkrijgbaar bij meerdere drogisterij ketens in Nederland. De nagellak is dierproefvrij en vegan.

Catrice nail polish is available at several drugstore chains in the Netherlands. The nail polish is vegan and not tested on animals.

Stay safe, stay healthy!

Jackie