Nail art

Autumn is here

Hallo mensen! Het is alweer even geleden dat ik een nieuwe post heb geschreven. Na de zomervakantie is het nieuwe schooljaar gestart volgens het normale programma en schema. Dat betekent dat de agenda ook weer net zo vol zit als voor corona. En daar moeten we nog aan wennen. Ik heb nog volop plannen voor de blog, maar ik weet even niet hoe ik daar vroeger de tijd voor vrijmaakte!

Hello people! It’s been awhile since I wrote a new blog post. After the summer holidays the new school year started with all the extra activities like before COVID. So the weekly schedule is back like it used to be. And we need some time to get adjusted to it. I still have many plans for the blog. I just don’t know how I used to have time to do it all!

Het is nu begin oktober en na een hele mooie september maand, begint het nu wel herfstachtig te worden buiten. De bomen verkleuren en het regent weer op zijn tijd! Ik was geïnspireerd om er een passende nail art bij te maken.

It’s early October and after a beautiful sunny month of September it’s starting to feel autumnal. Looking outside I see trees that are changing colours and it’s raining from time to time. I was inspired to create a nail art.

Fall nail art, autumn nail art, trees changing colour nail art
Fall nail art

Ik heb als basis Catrice ICONails 102 Ready, Set, Taupe! genomen. Op de accentnagel koos ik voor Catrice ICONails 88 Pink Makes The Heart Grow Fonder. Daarover stempelde ik met een afbeelding van een KADS stempelplaat.

As base colour I chose Catrice ICONails 102 Ready, Set, Taupe! As accent I used Catrice ICONails 88 Pink Makes The Heart Grow Fonder. On top I stamped an image from a KADS stamping plate.

Left to right: Catrice ICONails 88 Pink Makes The Heart Grow Fonder, Catrice ICONails 102 Ready, Set, Taupe!, KADS stamping plate Nature 056, Twinkled T Stamping Polish Saucy, KADS stamping polish brown and green.
Nail polish used

Dit heb ik gebruikt. Van links naar rechts: Catrice ICONails 88 Pink Makes The Heart Grow Fonder, Catrice ICONails 102 Ready, Set, Taupe!, KADS stempelplaat Nature 056, Twinkled T Stamping Polish Saucy, KADS stempellak bruin en groen.

Left to right: Catrice ICONails 88 Pink Makes The Heart Grow Fonder, Catrice ICONails 102 Ready, Set, Taupe!, KADS stamping plate Nature 056, Twinkled T Stamping Polish Saucy, KADS stamping polish brown and green.

Ik zie jullie de volgende keer weer!

Until next time!

Jackie