Nail art

Kerst nail art 2020

Mijn eerste kerst nail art in “deze tijd” is een traditioneel ontwerp. Nu al mijn traditionele kerstactiviteiten in de nieuwe Nederlandse lockdown niet mogelijk zijn (terecht!), had ik behoefte aan iets wat er wel “gewoon” uitzag passend bij het seizoen.

My first Christmas nail art in “these times” is a traditional one. All my normal activities for this time of the year are cancelled due to the new lockdown of the Netherlands (and it’s necessary!). But that did not takeaway my need to have something that looked like normal on my nails.

Christmas nail art with gold, green and red
Christmas nail art

Als basis gebruikte ik van de Catrice Gold Effect Nail Polish lijn nummer 02 Fascinating Grace. Ik heb deze nagellak geswatched toen ik haar net nieuw had, maar helaas is ze verkleurd. Ook deze vale goudtint vind ik mooi en is nog steeds heel reflecterend. Op mijn ringvinger stempelde ik in groen een kerstafbeelding van een strik met hulsttakken, waarna ik later met een dotting tool de rode besjes toevoegde.

As base I used Fascinating Grace from the Gold Effect Nail Polish line by Catrice. I swatched this colour when I just got it, but sadly it has faded from a pale pink into a pale gold. I like this colour too and it’s still very reflective! On my ring finger I stamped a Christmas image of a bow with holly in green and I added with a dotting tool the red berries.

Materials used: Catrice Gold Effect nail polish 02 Fascinating Grace (faded), Catrice ICONails 64 Sassy Polish With Good Habits, KADS green stamping polish, Dashica stamping plate SdP-77, dotting tool (not pictured)

Dit heb ik gebruikt: Catrice Gold Effect nail polish 02 Fascinating Grace (faded), Catrice ICONails 64 Sassy Polish With Good Habits, KADS stamping polish Groen, Dashica stempelplaat SdP-77, dotting tool (niet op de foto).

Materials used: Catrice Gold Effect nail polish 02 Fascinating Grace (faded), Catrice ICONails 64 Sassy Polish With Good Habits, KADS green stamping polish, Dashica stamping plate SdP-77, dotting tool (not pictured).

Stay safe, stay healthy (and stay at home)!

Jackie