Nail art

Bright patterned nail art

Afgelopen week was het de verjaardag van een van de dames van de organisatie van When Colours Collide, namelijk Leonie. En ik deed mee met de verjaardag collab.

Last week for the birthday of one of the organizers of When Colours Collide I contributed to the birthday collab of Leonie’s Nailart.

Bright nail stamping pattern

Het idee was om allemaal een nail art te maken in met een felgekleurd patroon. Ik koos ervoor om Essie urban jungle als neutrale basis te gebruiken en erover te stempelen met diverse stempellakken van Maniology. Op mijn accentnagel probeerde ik een gradient te stempelen, maar daar moet ik nog wat meer op oefenen 😅

The idea was to create a bright patterned nail art. I chose to use Essie urban jungle as neutral base and to stamp on top with bright coloured stamping polishes bij Maniology. I tried to make a stamped gradient on my accent nail, but that could use some more practice 😅

Materials used: Essie urban jungle, Maniology stamping polishes Empire Club, Rose Garden, Eldorado and Dashica Infinity Nails stamping plate 20

Dit heb ik gebruikt: Essie urban jungle, Maniology stempellakken Empire Club, Rose Garden, Eldorado en Dashica Infinity Nails stempelplaat 20.

Materials used: Essie urban jungle, Maniology stamping polishes Empire Club, Rose Garden, Eldorado and Dashica Infinity Nails stamping plate 20.

Afgelopen week gingen de kinderen voor het eerst sinds een paar maanden weer alle dagen naar school. Het wakker worden ’s ochtends ging moeizaam, maar verder voelden de dagen weer een beetje normaal. Het is nog een maand school voordat de zomervakantie begint. Maar dan mogen ze thuis rondhangen zonder huiswerk.

Last week was the first week for the kids to attend school full time. Waking up in the mornings is still tough, but the days felt mostly normal again! It’s about a month of school before the summer break. Then lazy mornings are allowed again. And they’ll be at home without school work!

Stay safe, stay healthy!

Jackie