Nail art

Black, orange and blue

Deze ronde van When Colours Collide was met de kleuren Zwart, Oranje en Blauw. Ik maakte er deze bloemige nail art mee.

This round of When Colours Collide was with the colours Black, Orange and Blue. I made this floral nail art.

Floral nail art in blue, black and orange

Ik koos ervoor om blauw als de basis te gebruiken. Daarover stempelde ik zwarte bloemen die ik met een dotting tool oranje harten gaf, of een ik stempelde een ingekleurde bloemenstempel.

I chose blue as the base colour. I stamped black flowers on top that I gave orange centres with a dotting tool. For the other nails I created a stamping decal.

Materials used: Etos nail polish 44 Marrakech, Catrice ICONails 83 Orange Is The New Black, KADS stamping polish black, BornPretty stamping plate Flower Tango S001, Dashica Infinity Nails stamping plate 17

Dit heb ik gebruikt: Etos nail polish 44 Marrakech, Catrice ICONails 83 Orange Is The New Black, KADS stempellak zwart, BornPretty stempelplaat Flower Tango S001, Dashica Infinity Nails stempelplaat 17.

Materials used: Etos nail polish 44 Marrakech, Catrice ICONails 83 Orange Is The New Black, KADS stamping polish black, BornPretty stamping plate Flower Tango S001, Dashica Infinity Nails stamping plate 17.

Morgen gaan de kinderen weer voor de hele week naar school. Dat gaat wennen worden, omdat we niet meer zo vroeg zijn in de ochtenden. Iedereen heeft er wel zin in en uiteindelijk is dat wat telt.

Tomorrow the elementary schools start their regular schedule in the Netherlands. That means that our children will start school full time for the first time since the COVID-19 measures started. We’ve kind of become accustomed to lazy mornings, so it’s going to take some time to get used to. But most importantly we’re all looking forward to this return to normality!

Take care, stay healthy!

Jackie