Nail art

Bloemen voor Pinksteren

Fijn Pinksterweekeinde! Weer een lang weekeinde in deze tijd van COVID maatregelen. Maar tegelijkertijd een weekeinde waarin we een overgang gaan maken naar minder strenge maatregelen en meer mogelijkheden. Want maandag (Tweede Pinksterdag) is het 1 juni en mag de horeca weer open en daarna gaan de middelbare scholen weer starten.

Happy Pentecost! Another holiday weekend in this time of COVID measures. But at the same time it’s a weekend that marks the start of less strict rules. Restaurants can open on Monday June 1st (“second” day of Pentecost in the Netherlands) and secondary schools will start the day after.

Floral mani with Essie sunny daze

Ik wilde al heel graag Essie Sunny Daze gebruiken in een nail art. En voor Pinksteren heb ik er deze zonnige bloemen nail art mee gemaakt. Ik heb op drie vingers (duim, wijsvinger en pink) twee laagjes van Sunny Daze aangebracht. Op middelvinger en ringvinger heb ik eerst twee laagjes Essence 53 Honey Honey aangebracht. Daarover een laagje glitter van OPI I Don’t Speak Meek en een ingekleurde bloemenstempel met opnieuw Essie Sunny Daze.

I have wanted to use Essie Sunny Daze for some time for a nail art. And for Pentecost I made this sunny floral nail art. I painted three fingers (thumb, pointer and little finger nail) with two coats Sunny Daze. On my middle finger and ring finger I painted two coats of Essence 53 Honey Honey. On top I added some glitter with OPI I Don’t Speak Meek and a stamping decal with flowers coloured with Essie Sunny Daze.

Materials used for floral mani: OPI I don't speak meek, Essie 53 honey honey, Essie sunny daze, Hit the bottle stamping bottle Navy Jones's Locker, KADS Flower 031

Dit heb ik gebruikt: OPI I don’t speak meek, Essie 53 honey honey, Essie sunny daze, Hit the bottle stempellak Navy Jones’s Locker, KADS stempelplaat Flower 031.

Materials used: OPI I don’t speak meek, Essie 53 honey honey, Essie sunny daze, Hit the bottle stamping polish Navy Jones’s Locker, KADS stamping plate Flower 031.

Het is prachtig zonnig weer dit weekeinde en op veel plaatsen is het mogelijk gemaakt om op veilige afstand te recreëren. Wij zijn ook al twee dagen vooral buiten in de tuin te vinden. Morgen is het nog zo’n zonnige dag, voordat het thuis werken weer door gaat. Genieten dus!

It’s beautiful sunny weather this weekend and on many places resolutions have been created to make it possible to go to popular places and keep a safe distance. We’ve been mostly in our garden the past two days. Tomorrow is expected to be another sunny day, before the working from home continues. So I’ll enjoy it!

Stay safe, stay healthy!

Jackie