Nail art

Zwart en Blauw

Eindelijk eens een When Colours Collide op de datum dat de collage is vrijgegeven! Deze keer was het thema Zwart en Blauw.

At last I’ve managed a When Colours Collide post on the date of the collage! This round the theme colours were Black and Blue.

Geometric nail art in blue with black stamping

Als basis gebruikte ik blauwe nagellak, namelijk OPI Tile Art To Warm Your Heart. Daarover stempelde ik met zwart dit geometrische patroon. In principe staat het horizontaal op de stempelplaat, maar mijn nagels zijn zo kort dat ik het ook net verticaal kan plaatsen!

As base I chose a blue polish, OPI Tile Art To Warm Your Heart. I stamped with black a geometric pattern. On the stamping plate the pattern is placed horizontally like on my ring finger. But my nails are so short right now that I just managed to place it vertically!

Materials used: OPI Tile Art To Warm Your Heart, KADS black stamping polish, KADS stamping plate MIN 029

Dit heb ik gebruikt: OPI Tile Art To Warm Your Heart, KADS zwarte stempellak, KADS stempelplaat MIN 029.

Materials used: OPI Tile Art To Warm Your Heart, KADS black stamping polish, KADS stamping plate MIN 029.

En dan zal ik jullie nu een beetje bijpraten hoe het met ons gaat in deze tijd van COVID-19. Gelukkig zijn we zelf en ook onze directe naasten nog steeds allemaal gezond. Het was een flinke aanpassing, maar we beginnen een ritme te vinden in de gedeeltelijke lockdown. Ook zelf thuis de schoollessen doen, gaat een stuk soepeler. Ik ben erg blij dat het dus wat beter loopt hier, want ik vermoed dat het nog een hele tijd zal duren. Iedereen die ziek is of zieke familieleden, vrienden, dierbaren heeft: ik wens jullie het allerbeste toe! Want achter de nare statistieken die we elke dag te horen krijgen, gaat het over echte mensen. Mensen die dus dierbaar waren en die gemist zullen worden. Heel veel sterkte allemaal.

And now I’ll update you a bit about how my family is dealing with COVID-19. We’re lucky that we’re still healthy as are our near and dear. It was a big adjustment when we started our lives in the partial lockdown, but we’re finding a routine. Even the home schooling is becoming part of the new routine, so things are really running a lot smoother. And since I suspect it will take a while, before things go back to normal, I’m really thankful for the routine. To all the people that are sick of have sick loved ones: I truly wish you well. Behind the sad daily statistics that we receive each day, are real people. People that are someone’s family and loved ones and that will be missed. To you I wish lots of strength.

Bekijk de hashtag #whencolourscollide om te zien wat de andere deelnemers hebben gemaakt! Of word lid van de When Colours Collide Facebook groep!

Search the hashtag #whencolourscollide to see what the other participants made! Or become a member of the When Colours Collide Facebook group!