Nail art

Paars, zwart en koper

De vorige ronde van When Colours Collide was met de kleuren Paars, Zwart en Koper. Ik maakte toen deze nail art.

Last time with When Colours Collide had the theme colours Purple, Black and Copper. I created this nail art.

Nail art with stamped dots in black, added dots in copper on a purple base

Ik gebruikte Catrice ICONails 69 If Not Purple… Then What? als basis. Daarover stempelde ik in zwart een stippenpatroon. Over de grote stippen plaatste ik met mijn dotting tool in koper nieuwe stippen.

I used Catrice ICONails 69 If Not Purple… Then What? as my base colour. On top I stamped in black a dotted pattern. Over the larger dots I placed new dots in copper using a dotting tool.

Materials used: Catrice ICONails 69 If Not Purple... Then What?, Catrice ICONails 58 Good Nails Only, KADS black stamping polish, Dashica Infinity Nails stamping plate 05

Dit heb ik gebruikt: Catrice ICONails 69 If Not Purple… Then What?, Catrice ICONails 58 Good Nails Only, KADS zwarte stempellak, Dashica Infinity Nails stempelplaat 05.

Materials used: Catrice ICONails 69 If Not Purple… Then What?, Catrice ICONails 58 Good Nails Only, KADS black stamping polish, Dashica Infinity Nails stamping plate 05.

En dan nu, zullen we het dan toch nog hebben over de situatie in ons land met COVID-19? Over de gedeeltelijke lock down? Over de gesloten scholen en het zelf les geven aan de kinderen? Ik moet zeggen dat het een pittige week was. Ik ben heel blij met het lente weer dit weekeinde en heb daar in mijn tuin van genoten. Daardoor was ik erg verbaasd over de NL Alert die ik ontving over 1,5 meter afstand houden. Kennelijk was het toch druk op veel plekken. Dus mensen, neem aub de situatie serieus! De ziekenhuizen in Brabant zijn overvol! Ik hoop niet dat het nog strenger moet naar een volledige lock down…

And now, shall I still talk a bit about the situation in The Netherlands with COVID-19? About our partial lock down? About the schools that are closed and that it’s not easy teaching your own kids? Last week has not been an easy ride. I’m really happy that we had sunny spring weather this weekend. I have been in the garden a lot. So I was very much surprised that there was a need to send out an alert (NL Alert) to keep your distance. That means it was crowded at a lot of places. So please, take the situation seriously! The hospitals in Brabant (province of the Netherlands) are overwhelmed! I hope things do not need to be scaled up to a full lock down…

Ik schrijf weer verder volgende week. Tot die tijd blijf veilig en was je handen!

I’ll post again next week. Until then stay safe and wash your hands!

Jackie