Nail art

Happy st Patrick’s!

In een wereld die hard ten strijde is getrokken tegen COVID-19 en waar bijna alle st Patrick’s festiviteiten zijn geannuleerd, wilde ik het niet stil voorbij laten gaan. Ook dit jaar heb ik een groene nail art gemaakt.

In a world that is fighting hard against COVID-19 and where almost all st Patrick’s celebrations have been canceled, I’m still showing you my green nail art. I couldn’t let this one pass by quietly.

St Patrick's Day nail art with a clover

Ik heb het vrij eenvoudig gehouden met maar één accentnagel.

I kept it simple with just one accent nail.

Materials used: Masura Evergreen, Essence shine last & go 50 I am what I am, Revlon Top Speed 24K, Maniology stamping plate BM-S321

Dit heb ik gebruikt: Masura Evergreen, Essence shine last & go 50 I am what I am, Revlon Top Speed 24K, Maniology stempelplaat BM-S321.

Materials used: Masura Evergreen, Essence shine last & go 50 I am what I am, Revlon Top Speed 24K, Maniology stamping plate BM-S321.

Ik wilde ook even mijn nagellengte bespreekbaar maken. Misschien let je er niet zo op, maar de laatste tijd had ik kortere nagels na een nagelbreuk. Ik had de lengte net weer een beetje terug toen we aangespoord werden de extra hygiënemaatregelen in acht te nemen in verband met COVID-19. Vanwege al het handen wassen, heb ik er voor gekozen om mijn nagels weer korter te maken. Hiermee wil ik niets zeggen over nagellengte en hygiene, maar vooral aangeven dat het deze keuze voor mij prettiger voelt.

De komende drie weken zit ik thuis met Man, Dochter en Zoon. Man moet, net als ik, thuis werken. Voor de kinderen zijn de scholen dicht. Ik hoop dan wat tijd te kunnen maken voor mijn nagels. Gewoon omdat het mij ook wat zal opluchten. Dus als het lukt volgen er nog wat posts op korte nagels!

I also wanted to discuss the length of my nails. You may have noticed that last month my nails were shorter. That was caused by a nail break. I had just grown my nails back, when we were encouraged to follow the hygiene measures to tackle COVID-19. With all the necessary extra hand washing, I have chosen to shorten my nails again. This is my choice, because it makes me feel better. I’m in no way saying that other people should do it too. You can be hygienic and have long nails!

The coming three weeks I’ll be home with Husband, Daughter and Son. Husband needs to work from home, just like me. Schools are closed. I hope to give myself some relaxation by painting my nails. So if I can take pictures of them, the upcoming posts will be on shorter nails!

Stay safe! Stay healthy! Wash your hands!

Jackie