Nail art

Happy New Year!

De beste wensen voor het nieuwe jaar en heel veel gezondheid toegewenst! Natuurlijk heb ik vandaag mijn nagels gedaan. Dit jaar is het subtieler dan vorig jaar geworden 😁.

I want to wish you all a very happy New Years Eve and a healthy 2020! And of course I’ve painted my nails for the event. It turned out a lot more subtle than last years nail art 😁

New Years Even manicure

Als basis koos ik voor Essie Young, Wild and Me. Dit is een roze nagellak met een scheutje nude. Ik heb het ook gebruikt bij de spring/summer Pantone challenge 2019 als Pantone Pressed Rose. Op dit moment doe ik mee aan de Pantone challenge fall / winter van dit seizoen op mijn instagram. Als deze afgelopen is, zal ik er ook op de blog een overzicht van maken!

As base I chose Essie Young, Wild and Me. It’s a pink nail polish with a dose of nude. I used it also for Pantone Pressed Rose in het spring/summer Pantone challenge of 2019. At the moment I’ve joined the fall/winter Pantone challenge on Instagram. When it’s finished, I’ll make an overview for the blog!

Over Essie Young, Wild and Me bracht ik een hele subtiele glitter gradient aan met een sponsje. Op mijn ringvinger stempelde ik nog wat sterretjes. Om het mooi glad en glanzend af te werken deed ik er twee lagen top coat over.

Over my base with Essie Young, Wild and Me I added a subtle glitter gradient with a sponge. On my ring finger nail I stamped some little stars. To finish it off I added two coats of top coat.

Materials used for New Years Eve nail art manicure: Catrice Shake & Seal Top Coat 05 Icy Slowdown, Il etait un vernis 50% sparkly, 50% fairy dust, Essie Young, Wild and Me, Maniology stamping plate BM-XL214

Dit heb ik gebruikt: Catrice Shake & Seal Top Coat 05 Icy Slowdown, Il etait un vernis 50% sparkly, 50% fairy dust, Essie Young, Wild and Me, Maniology stempelplaat BM-XL214.

Materials used for New Years Eve nail art manicure: Catrice Shake & Seal Top Coat 05 Icy Slowdown, Il etait un vernis 50% sparkly, 50% fairy dust, Essie Young, Wild and Me, Maniology stamping plate BM-XL214.

Ik hoop dat iedereen een hele mooie en fijne jaarwisseling heeft! Wees voorzichtig met vuurwerk 😉

I hope you have a lovely New Years Eve with your loved ones! Stay safe with all the fire works 😉

Jackie