Nail art

Christmas music mani

Ik ben dol op kerstmuziek! Ik word er ieder jaar weer blij van als de kerstmuziek op de radio komt. Ik wist dus meteen welk liedje ik wilde gebruiken toen de meiden van de (bi)Monthly Music Collab het volgende thema kozen, namelijk Kerst muziek. Ik koos voor Jingle Bell Rock. Tegelijk had ik dus ook al een hele lijst reserveliedjes, mocht plan A mislukken.

I LOVE Christmas music! Each year when the radio stations start playing their Christmas music, I’m very happy! I knew right away which song I wanted to use when the girls from the (bi)Monthly Music Mani Collab chose the new theme: Christmas music. I chose Jingle Bell Rock. At the same time I kept a whole list as back ups, should my first choice fail.

Jingle Bell Rock is gewoon een heel vrolijk kerstlied. Ik ben zelf iemand die alle uitvoeringen goed vind. Dus hier geen discussie over wie de mooiste versie heeft opgenomen.

I like Jingle Bell Rock, because it’s a very happy Christmas song. I like all renditions of this song, so no discussion from me about who played it best.

Christmas mani Jingle Bell Rock

Ik heb mijn nail art gebaseerd op dit deel van het lied:
” Jingle bell, jingle bell, jingle bell rock
Jingle bells chime in jingle bell time
Dancin’ and prancin’ in Jingle Bell Square
In the frosty air”

I based my nail art on this part of the lyrics:
” Jingle bell, jingle bell, jingle bell rock
Jingle bells chime in jingle bell time
Dancin’ and prancin’ in Jingle Bell Square
In the frosty air”

Materials used: Catrice ICONails 52 Another Day, Another Blue, Il était un vernis 50% sparkly, 50% fairy dust, Twinkled T stamping polish Swerve, KADS stamping polish, BornPretty stamping plates BP-47 and BP-185

Dit heb ik gebruikt: Catrice ICONails 52 Another Day, Another Blue, Il était un vernis 50% sparkly, 50% fairy dust, Twinkled T stempellak Swerve, KADS stempellak, BornPretty stempelplaten BP-47 en BP-185.

Materials used: Catrice ICONails 52 Another Day, Another Blue, Il était un vernis 50% sparkly, 50% fairy dust, Twinkled T stamping polish Swerve, KADS stamping polish, BornPretty stamping plates BP-47 and BP-185

Fijne Feestdagen!

Happy Holidays!

Jackie