Nail art

Christmas nail art 2019

Vrolijk kerstmis allemaal! Hier zijn mijn kerstnagels voor dit jaar!

Merry Christmas everyone! These are my Christmas nails for 2019!

Net als vorig jaar heb ik bedacht dat het past bij mijn kleding. Dit jaar heb ik zwart aan met rode accenten. Dus ook rode nagels!

Just like last year I took the inspiration for my nail art from my outfit. This year I’m wearing black with red accents. So I chose red for my nails!

Christmas mani with Essie Ring in the bling

Ik had eerst gepland om Catrice Gold Effect 01 Attracting Pomp te gebruiken. Maar deze rood bleek te veel roze ondertonen te hebben, dus zocht ik verder in mijn collectie en werd het deze Essie. Hij heet Ring in the bling en het is een koele rood tint met gouden shimmer. Heel feestelijk! Op mijn ringvinger draag ik Essie Gold gilding. Dit is een bronzige goud met een sterke roze shimmer. Erover heen heb ik een kerstboom gestempeld.

At first I planned to use Catrice Gold Effect 01 Attracting Pomp. But this red had too much pink, so I searched on in the stash. My pick became Essie Ring in the bling. It’s a cool toned red with a golden shimmer. Very festive! On my ring finger nail I’m wearing Essie Gold gilding. This is a rose gold with a strong pink shimmer. On top of it I stamped a Christmas tree.

Materials used for Christmas nail art: Essie Gold Gilding, Essie Ring in the bling, Twinkled T Swerve, Maniology stamping plate BM-XL215

Dit heb ik gebruikt: Essie Gold Gilding, Essie Ring in the bling, Twinkled T Swerve stempellak, Maniology stempelplaat BM-XL215.

Materials used for this Christmas nail art: Essie Gold Gilding, Essie Ring in the bling, Twinkled T Swerve, Maniology stamping plate BM-XL215

Tot de volgende keer!

Until next time!

Jackie