Nail art

Happy pink Halloween!

Oktober is de maand van Halloween, maar ook de maand van stoppen met roken (Stoptober) en aandacht voor borstkanker (Pinktober). Ik heb net als vorig jaar Pinktober met Halloween gecombineerd. En daarmee doe ik ook mee aan de oproep van Nails of Lizmo om zoveel mogelijk roze op je insta feed te laten zien.

October is the month of Halloween, but also the month to stop with smoking (Stoptober) and breast cancer awareness (Pinktober). Just like last year I combined Pinktober with Halloween in this nail art. Also Nails of Lizmo dared us nail ladies to do a Pinktober challenge by showing as many pink mani’s in our insta feed as we could.

Pink Halloween nail art

Ik lakte mijn duim, wijsvinger en pink lichtroze met Essence shine last & go 04 millenial pink. Mijn middelvinger en ringvinger lakte ik een diepere roze kleur met OPI Infinite Shine Aurora Berry-alis. Met Halloween stempelpaat S002 van BornPretty heb ik de maan, de tekst en de vleermuis erop gestempeld.

I painted my thumb nail and my pointer nail and little finger light pink with Essence shine last & go 04 millenial pink. I painted my middle finger nail and ring finger nail a deeper dusty pink with OPI Infinite Shine Aurora Berry-alis. With the square Halloween themed stamping plate S002 from BornPretty I stamped the moon, the words and the bat.

Materials used: OPI IS Aurora Berry-alis, Essence 04 millenial pink, Twinkled T stamping polish Saucey, black stamping polish, BornPretty stamping plate Halloween S002

Dit heb ik gebruikt: OPI Infinite Shine Aurora Berry-alis, Essence 04 millenial pink, Twinkled T stamping polish Saucey, zwarte stempellak en BornPretty stempelplaat Halloween S002.

Materials used: OPI IS Aurora Berry-alis, Essence 04 millenial pink, Twinkled T stamping polish Saucey, black stamping polish and BornPretty stamping plate Halloween S002.

Fijne Halloween en tot de volgende keer!

Happy Halloween and until next time!

Jackie