Nagellak swatches, Nail art

Eikel!

De nail art van vandaag is anders dan ik mij had voorgenomen. Dit komt doordat ik nog steeds boos ben op de automobilist die mij geen voorrang gaf en mij sneed. Hierdoor bracht hij niet alleen mij in gevaar, maar ook mijn kinderen die bij mij in de auto zaten! Ik wist ons alledrie veilig thuis te brengen, maar zat nog na te trillen van de schrik toen ik mijn nagels ging doen.

Today’s nail art is different from the one I had planned to make. That’s because I’m still angry at the driver that failed to give me way. He was not only endangering me, but also my kids that were with me in the car! I managed to drive us all home safely, where I’m still recovering from the shock when I started doing my nails.

Catrice ICONails 84 My Heart Beats Green Right Now

Laten we beginnen met het plan: een swatch van Catrice ICONails 84 My Heart Beats Green Right Now. Een donkergroene nagellak die heel herfstig is, maar supermoeilijk vast te leggen is op camera.

Let’s start with showing you what I had planned: a swatch of Catrice ICONails 84 My Heart Beats Green Right Now. A dark green nail polish that is very autumnal and really hard to capture on camera.

Autumn nail art with acorns and Catrice ICONails 84 My Heart Beats Green Right Now

Daarna ging het dus anders dan voorgenomen. Het is misschien subtiel, maar het hielp mij. Ik stempelde er met goud eikeltjes op. Eikel! Let de volgende keer beter op in het verkeer!

And then things went differently. Some say it’s subtle, but it’s been helpful for me. The Dutch word ‘eikel’ usually means acorn, but it is also sometimes used as ‘jerk’. Jerk! Be more careful next time on the road!

Materials used: Revlon TopSpeed 835 24K (stamping), Catrice ICONails 84 My Heart Beats Green Right Now, Dashica stamping plate SdP-105

Dit heb ik gebruikt: Revlon TopSpeed 835 24K (om mee te stempelen), Catrice ICONails 84 My Heart Beats Green Right Now en Dashica stempelplaat SdP-105.

Materials used: Revlon TopSpeed 835 24K (for stamping), Catrice ICONails 84 My Heart Beats Green Right Now and Dashica stamping plate SdP-105.

Tot de volgende keer! Hopelijk blijft het de rest van de dag veilig in het verkeer!

Until next time! And I hope you’ll all stay safe in traffic!

Jackie