Nail art

Herfstbladeren in Goud, Koper en Zwart

Sinds een tijdje doe ik mee aan de Facebook Challenge groep When Colours Collide. Dit is een tweewekelijkse nail art challenge groep waarbij de kleuren door de admins worden gekozen. Een aantal van deze nail arts staan alleen op mijn instagram, maar ik vanaf laat ik deze nail arts ook mijn blog zien. Als je de hashtag #whencolourscollide op instagram bekijkt, zie je wat andere deelnemers zoal hebben gemaakt.

Since some time I participate in the Facebook Challenge group When Colours Collide. This is a biweekly nail art challenge where the colours are picked by the admins. Some of the nail arts I made for this challenge group are published on my instagram page, but from now on I will show them also on the blog. If you look through the hashtag #whencolourscollide on instagram, you can see what other participants have made. 

Deze keer waren de kleuren van de challenge Goud, Koper en Zwart. Aangezien het nogal herfstige kleuren zijn koos ik voor een afbeelding van Moyra met vallende bladeren.

This time the challenge colours were Gold, Copper and Black. These colours gave me autumnal vibes, so I chose an image of Moyra with falling leaves.

Autumn leaves in Gold, Copper and Black. Holding OPI 50 years of style

Als basis lakte ik mijn nagels in de drie kleuren en daarover heen stempelde ik de afbeelding in zwart en in koper.

I used the three colours as my base and stamped on top with black and copper. 

Revlon Black Magic, OPI 50 years of style, Moyra stamping plate 104, Nicole Diary black stamping polish, Catrice ICONails 58 Good Nails Only

Deze materialen heb ik gebruikt: Revlon Black Magic (zwart), OPI 50 years of style (goud), Moyra stempelplaat 104, Nicole Diary stempel nagellak zwart, Catrice ICONails 58 Good Nails Only (koper).

I used these materials: Revlon Black Magic (black), OPI 50 years of style (gold), Moyra stamping plate 104, Nicole Diary stempel nagellak zwart, Catrice ICONails 58 Good Nails Only (copper).

Wat zou jij met deze drie kleuren gemaakt hebben? Laat het me weten in de reacties!

What nail art would you have made with these three colours? Let me know in the comments!

Tot de volgende keer!

Until next time!

Jackie