Nail art

Bruine nagels in de zomer?

Ik mis de Pantone challenge. Zo dat is er uit! Het was zo leuk om iedere week weer door de nagellak collectie te gaan en daar de beste match te zoeken. Daarom heb ik besloten om nu een maand lang elke zondag met de nagellak kleurtjes die ik heb gekozen voor de Pantone challenge nail art te maken. Ik heb lootjes gemaakt en trek iedere keer een kleur van het palet en ga er mee aan de slag. Ik mag van mijzelf de kleur aanvullen met andere opties uit het seizoenspalet. Als eerste heb ik getrokken… Emperador. Bruine nagels in de zomer, dat is wel een uitdaging!

I miss the Pantone challenge. So, I said it out loud! It was so much fun going through the nail polish stash hunting down the best match. That’s why I have decided to use my picks for the challenge to do nail art. I wrote down lots and will draw one for each of the coming five Sundays. I have allowed myself to add some colours from the seasonal palette. The first draw is … Emperador. Brown nails in summer, that is quite a challenge!

Nail art in pantone colours spring 2018, Catrice Brown Collection Nail Lacquer 01 Fashion Addicted. Accent Nail Essie Urban Jungle, L'Oreal 671 Monsieur Bleu, Catrice 13 Mermayday Mayday

Omdat ik niet helemaal zonder challenge wilde zijn, ga ik meedoen met #wirlackierendenSommerbunt. Deze challenge wordt georganiseerd door Pinselpoesie en Aenn.es. Soms zal mijn ontwerp op zondag langskomen, soms post ik het doordeweeks op Insta. Deze eerste week is het thema “Blumenkind” (bloemenkind). Ik heb ervoor gekozen om een accentnagel te doen in Almost Mauve en een stamping decal te maken met vergeet-me-nietjes met de kleuren Little Boy Blue en Arcadia.

I did not want to be without any challenge, so I have decided to join #wirlackierendenSommerbunt. This challenge is organised by Pinselpoesie and Aenn.es. Some designs will be featured on the blog on Sunday and some will just be posted on Insta. First weeks theme is “Blumenkind” (Flower child).  I decided to add an accent nail with Almost Mauve and made a stamping decal with forget-me-not in the colours Little Boy Blue and Arcadia.

Catrice 13 Mermayday Mayday, L'Oreal 671 Monsieur Bleu, Essie Urban Jungle, Catrice Brown Collection Nail Lacquer 01 Fashion Addicted, Bornpretty stamping plate BPL067

Dit heb ik gebruikt, van links naar rechts: Catrice 13 Mermayday Mayday (Arcadia), L’Oréal 671 Monsieur Bleu (Little Boy Blue), Essie Urban Jungle (Almost Mauve), Catrice Brown Collection Nail Lacquer 01 Fashion Addicted (Emperador) en Born Pretty stamping plate BPL067. En natuurlijk zwarte stempel lak (niet op de foto)

This is what I used, left to right: Catrice 13 Mermayday Mayday (Arcadia), L’Oréal 671 Monsieur Bleu (Little Boy Blue), Essie Urban Jungle (Almost Mauve), Catrice Brown Collection Nail Lacquer 01 Fashion Addicted (Emperador) and Born Pretty stamping plate BPL067. And also black stamping polish (not pictured)

Emperador is onderdeel van het lente palet van Pantone, maar vinden jullie bruine nagels in de zomer een goed idee?

Emperador is part of Pantone’s spring palette, but what do you say to brown nails in Summer? Is it a good idea?

Tot de volgende keer!

Until next time!

Jackie