Nail art

Een beetje haast

En toen was het al zondag en tijd voor een nieuwe post. Mijn laatste post in de Pantone serie had ik al voorbereid, maar mijn eigen post nog niet. Dus heb ik zojuist maar even snel mijn nagels gedaan en foto’s gemaakt!

And then it was already Sunday and time to post. My final post in the Pantone series (challenge hosted by TheNailPolishHoarder) was prepared, but not my own nail art post. So I quickly painted my nails and took some pictures!

Essie Sunday Funday and Essie Hors d'oeuvres

Ik draag hier Essie Sunday Funday met een accentnagel in Essie Hors d’oeuvres. Ik vond de naam van deze Essie nagellak wel passend voor iemand die zo een leuke zondag had dat ze bijna haar blog vergat 😁

I am wearing Essie Sunday Funday and an accent nail with Essie Hors d’oeuvres. I thought the name of this Essie nail polish fitted my situation as someone who had such a fun Sunday she almost forgot her blog 😁

En ik moet zeggen dat ik wat haastig was met het maken van mijn foto’s. Ik was zo gefocust op het licht op mijn accentnagel, dat ik even over het hoofd zag dat het bovenste deel van mijn hand in de schaduw zat…

I also need to say also that I was a bit in a hurry taking the pictures. I was so focused on having the right light on my accent nail, that I did not notice until later that the top part of my hand is in the shadow…

Tot de volgende keer!

Until next time!

Jackie