Nail art

Geometrisch met essence

Ik ben benieuwd wat ik deze zondag ga maken! Het thema deze week bij #wirlackierendenSommerbunt is “Geoliebe” (liefde voor geometrie). Ik heb daarom mijn nieuwe essence stempelplaat met geometrische vormen gepakt. Nu mijn lootje: het is Rapture Rose! Leuk, hier krijg ik wel een idee bij!

I am excited what kind of nails it will be today! This weeks theme with #wirlackierendenSommerbunt is “Geoliebe” (love for geometry). So I picked my new essence stamping plate with geometric designs. Now my draw: it’s Rapture Rose! Nice, I have ideas with this one!

OPI Suzi has a swede tooth, Essie sweet soufflé, Nicole Diary stamping polish black, essence stamping plate

Naast Rapture Rose (OPI Suzi has a swede tooth) en de essence stempelplaat, koos ik voor Coconut Milk (Essie sweet soufflé). I pakte ook mijn zwarte stempellak van Nicole Diary.

With Rapture Rose (OPI Suzi has a swede tooth) and the essence plate, I chose Coconut Milk (Essie sweet soufflé). I also used Nicole Diary stamping polish black.

Geometric design with OPI Suzi has a swede tooth, essence stamping plate #wirlackierendenSommerbunt

Dit is het geworden! Ik ben er wel blij mee: minimalistisch, geometrisch en zomerse kleuren!

And this is what I created! I am happy with it: minimalism, geometry and bright summer colours!

Tot de volgende keer!

Until next time!

Jackie