Nail art

Fall leaves nail art

Afgelopen zondag was er geen post, omdat ik deze twee nail arts wilde combineren in een post. Het gaat om de laatste van de When Colours Collide en om een verjaardag collab. Beide nail arts zijn met herfstblaadjes.

Last Sunday I didn’t post, because I wanted to combine these two nail arts in one post. We’re talking about the last round of When Colours Collide and a birthday collab (due today!). Both nail arts are with stamped fall leaves.

Monochrome fall leaves nail art

De laatste challenge van When Colours Collide was met de kleuren Zwart, Wit en Grijs. Ik koos voor herfstblaadjes en dit heb ik gemaakt.

The most recent challenge of When Colours Collide was the colours Black, White and Grey. I chose for a design with fall leaves, this is what I made.

Monochrome fall leaves
Monochrome fall leaves nail art

Deze keer heb ik geen foto van de spullen die ik heb gebruikt. Maar ik heb wel een beschrijving voor je. Als basis gebruikte ik Revlon TopSpeed Black Magic (zwart) en essence the gel polish 33 wild white ways (wit). Daarover stempelde ik met KADS Nature 019 met witte, grijze en zwarte stempellak dezelfde afbeelding op alle nagels. Ik werkte het af met matte top coat van OPI.

This time I didn’t take pictures of everything used, but I can give you a description. As base I used Revlon TopSpeed Black Magic (black) and essence the gel polish 33 wild white ways (white). I stamped all nails with the same image from KADS Nature 019 with white, grey and black stamping polish. I finished it off with a matte top coat by OPI.

Rainbow fall leaves nail art

Voor de verjaardag van Cat @nailastrophic was het thema regenboog bomen. Helaas heb ik op het moment korte nagels, dus maakte ik er regenboog blaadjes van.

For the birthday collab for Cat @nailastrophic was the theme rainbow trees. I’m still sporting shorties at the moment, so I chose to make rainbow leaves.

Rainbow fall leaves
Rainbow fall leaves nail art

Hier gebruikte ik als basis Catrice More than Nude 07 Nudie Beautie. Erover stempelde ik steeds dezelfde afbeelding van KADS stempelplaat Nature 019. Dezelfde stempelplaat als voor de zwart-grijs-witte nail art, alleen gebruikte ik een andere afbeelding. Ik deed steeds twee kleuren per nagel om de regenboog te creëren. Ik gebruikte Hit the bottle Lemon Meringue Fizz (lichtgeel), Twinkled T Saucey (oranje-geel), Twinkled T Swerve (rood), Hit the bottle Cactus Juice (groen), Hit the bottle Sparklink Cyan-ide (blauw) en CJS stamping polish 016 (paars). I finished it off with a top coat.

Here I chose Catrice More than Nude 07 Nudie Beautie as my base. On each nail I stamped the same image from KADS stamping plate Nature 019. That’s the same stamping plate used above, only a different image. I used two colours on each nail. I used Hit the bottle Lemon Meringue Fizz (pastel yellow), Twinkled T Saucey (orangey yellow), Twinkled T Swerve (red), Hit the bottle Cactus Juice (green), Hit the bottle Sparklink Cyan-ide (blue) en CJS stamping polish 016 (purple). And I finished it with a top coat.

Stay safe, stay healthy!

Jackie