Geen categorie

Nail art with blue, green, yellow and orange

Deze keer bij When Colours Collide was de uitdaging om een nail art te maken met kleuren Blauw, Groen, Geel en Oranje. Ik vond dat geen gemakkelijke kleurencombinatie.

This round of When Colours Collide was with the colours Blue, Green, Yellow and Orange. For me this color combination turned out to be a difficult one.

Mandala nail art in blue, green, yellow and orange
Mandala nail art

Ik had nog een ongebruikte stempelplaat van BornPretty waarmee je mandala patronen in verschillende lagen kon maken. Ik besloot er wat mee te spelen zonder echt een plan. In eerste instantie had ik voor geel en oranje normale nagellak gekozen en voor groen en blauw stempellakken. Maar op het laatst besloot ik er in geel toch nog een extra rand aan toe te voegen, deze gele stempellak staat daardoor niet op de foto.

I had an unused BornPretty stamping plate with mandala patterns where you could layer the images. I decided to play around it, without a real design idea. At first I chose regular polishes for yellow and orange and stamping polishes for green and blue. When finishing the mani I decided at the last moment to add a yellow stamped layer on the orange nail. This yellow stamping polished missed my materials picture.

KADS stamping polish sky blue, Hit the Bottle stamping polish Cactus Juice, Catrice ICONails 46 Work hard, play orange, essence the gel nail polish 38 love is in the air, Born Pretty stamping plate Mandala S007 and Hit the bottle stamping polish Lemon Meringue Fizz (not pictured).

Dit heb ik gebruikt: KADS stempellak in blauw, Hit the Bottle stempellak Cactus Juice, Catrice ICONails 46 Work hard, play orange, essence the gel nail polish 38 love is in the air, Born Pretty stempelplaat Mandala S007 en Hit the bottle stempellak Lemon Meringue Fizz (niet op de foto).

Materials used: KADS stamping polish sky blue, Hit the Bottle stamping polish Cactus Juice, Catrice ICONails 46 Work hard, play orange, essence the gel nail polish 38 love is in the air, Born Pretty stamping plate Mandala S007 and Hit the bottle stamping polish Lemon Meringue Fizz (not pictured).

Bekijk de hashtag #whencolourscollide om te zien wat de andere deelnemers hebben gemaakt! Of word lid van de When Colours Collide Facebook groep!

Search the hashtag #whencolourscollide to see what the other participants made! Or become a member of the When Colours Collide Facebook group!

Stay safe, stay healthy!

Jackie