Nail art

Pink Halloween nail art

Mijn jaarlijkse roze nail art voor Halloween is er weer. Net als voorgaande jaren heb ik pinktober gecombineerd met spooky season.

My yearly pink nail art for Halloween has arrived. Just like previous years I combined pinktober with spooky season.

Pink Halloween nail art

Als basis koos ik roze nagellak van essence. Op mijn accentnagel heb ik een maan gestempeld met een vliegende heks. Dit alles geïnspireerd door een interessante YouTube video van Abby Cox. Stiekem ben ik al jaren fan van een aantal Costubers, maar Abby is een recente toevoeging aan mijn lijstje. Ik ga kijken of ik de video hieronder kan linken.

As base I used a pink nail polish by essence. On my accent nail I stamped a moon with a flying witch. It’s inspired by an interesting YouTube video by Abby Cox. I’m a secret fan of a couple of Costubers for many years and Abby is a recent addition to my list. I’ll try to link the video below.

Ik vond het zo interessant dat ze de link legde tussen economisch zelfstandige vrouwen en de risico’s voor beschuldiging van hekserij. Emancipatie is een strijd die onze voormoeders dus ook al tegenkwamen!

It’s so interesting how she links economic independence to the risks of being accused of witchcraft. Even generations before us women were having their battles for equal rights.

Pink Halloween nail art with essence 30 Get Ready

Maar weer terug naar de mani van vandaag. Ik hoop dat het roze van de strijd tegen borstkanker en de heks als symbool van vrouwelijke zelfstandigheid iemand die nu midden in de strijd zit wat kracht mag geven (ja, deze is voor jou!).

But let’s go back to today’s mani. I hope that the pink that stands for the battle against breast cancer and the witch that symbols female empowerment gives someone who is going through her battle right now the strength to carry on (yes, this one is for you!).

Materials used: essence 30 Get Ready, Il était un vernis 50% sparkly 50% fairy dust, KADS black stamping polish, BORN PRETTY Halloween S002 stamping plate

Dit heb ik gebruikt: essence 30 Get Ready, Il était un vernis 50% sparkly 50% fairy dust, KADS black stamping polish, BORN PRETTY Halloween S002 stempelplaat.

Materials used: essence 30 Get Ready, Il était un vernis 50% sparkly 50% fairy dust, KADS black stamping polish, BORN PRETTY Halloween S002 stamping plate.

Stay safe! Stay healthy!

Jackie