Nail art

Some stamping nail art with Catrice Pure Simplicity LE

Nadat ik bij het swatchen van deze collectie had gemerkt dat sommige lakken zo goed gepigmenteerd waren, was ik nieuwsgierig of ik er ook mee zou kunnen stempelen.

After swatching this collection and noticing the pigmentation in some of the polishes, I was curious if I could also stamp with these polishes.

Nail art with Catrice Pure Simplicity LE Nail Colour and KADS Nature 022

En zoals je ziet, ja dat kan! Als basis gebruikte ik Catrice Pure Simplicity LE C02 Naked Petals. Op mijn wijsvinger en middelvinger stempelde ik met Catrice Pure Simplicity LE C01 Rosy Verve en op mijn ringvinger en pink Catrice Pure Simplicity LE C04 Moody Plum. Rosy Verve en Moody Plum pakten goed op en hebben voldoende pigment om een duidelijke stempel te maken. Ik heb niet echt over een design gedacht, maar gewoon heerlijk wat plaatjes uitgeprobeerd van een nieuwe stempelplaat van KADS.

And yes they stamp! As my base colour I chose Catrice Pure Simplicity LE C02 Naked Petals. On my pointer finger and middle finger nails I stamped with Catrice Pure Simplicity LE C01 Rosy Verve and on my other nails I stamped with Catrice Pure Simplicity LE C04 Moody Plum. Both Rosy Verve and Moody Plum picked up great and have more than enough pigment to make a clear stamp. I didn’t really plan out a design, I just played a bit with a new-to-me stamping plate by KADS.

Nail art with Catrice Pure Simplicity LE Nail Colour and KADS Nature 022

Hier nog een overzicht van de gebruikte spullen: Catrice Pure Simplicity LE C02 Naked Petals, C01 Rosy Verve en C04 Moody Plum en KADS stempelplaat Nature 022.

And here a short overview of the materials used: Catrice Pure Simplicity LE C02 Naked Petals, C01 Rosy Verve and C04 Moody Plum and KADS stamping plate Nature 022.

Tot de volgende keer!

Until next time!

Jackie