Nail art

Music Mani: Song from a movie or Sound track

Deze keer bij de (bi-)Monthly Music Mani groep, was het thema sound tracks. Ik ben dol op de films van Shrek, dus ik wist dat ik hier iets mee ging doen. Het slot van de eerste Shrek film is het vrolijke “I’m a believer” origineel van The Monkees. Man en ik hebben Shrek 1 gekeken (op DVD of misschien nog op video) toen we nog maar kort verkering hadden. Later hebben we dit liedje op onze trouwdag gebruikt.

This round with the (bi)Monthly Music Mani group had the theme sound tracks. I just love the Shrek movies, so I knew I was going to pick a song from one of these films. The ending of the first Shrek movie is set on the happy tune of “I’m a believer” originally sung by The Monkees. Husband and I watched this movie on a date night (DVD or maybe even still on video tape?) when we were still boyfriend and girlfriend. Later we used this song on our wedding.

Green nails inspired by I'm a believer from Shrek 1

Eerst heb ik geprobeerd Shrek-groene nagels te krijgen en daarvoor heb ik OPI Front Lawn gebruikt (een mystery OPI) en twee laagjes Masura Forest Fairy. Daarna ben ik los gegaan met stempelen en heb ik voor iedere nagel een afbeelding van een andere stempelplaat gebruikt!

First I tried to get green nails like Shrek. I used OPI Front Lawn (a mystery OPI) and two coats of Masura Forest Fairy. Then I stamped my heart out with a different stamping plate for each nail!

Materials used: OPI Front Lawn, Masura Forest Fairy, Twinkled T stamping polish Swerve, L'Oreal 667 L'Atelier Choco (used for stamping), black and white stamping polish, CJS stamping polish 019, Dashica stamping plates SdP-33, SdP-66, SdP-111 and BornPretty stamping plate BP-180

Dit heb ik gebruikt: OPI Front Lawn, Masura Forest Fairy, Twinkled T stamping polish Swerve, L’Oreal 667 L’Atelier Choco (om mee te stempelen), zwarte en witte stempellak, CJS stamping polish 019, Dashica stempelplaten SdP-33, SdP-66, SdP-111 en BornPretty stempelplaat BP-180.

Materials used: OPI Front Lawn, Masura Forest Fairy, Twinkled T stamping polish Swerve, L’Oreal 667 L’Atelier Choco (used for stamping), black and white stamping polish, CJS stamping polish 019, Dashica stamping plates SdP-33, SdP-66, SdP-111 and BornPretty stamping plate BP-180.

Tot de volgende keer!

Until next time!

Jackie