Stof en lint

Essie Leggy Legend en een haarspeld

Mijn favoriete tinten voor het herfst seizoen zijn brons en koperkleurige metallic nagellakken. En een van mijn absolute favorieten is Essie Leggy Legend. Ik heb deze keer mijn best gedaan in de kleur van deze nagellak een haarspeld te maken.

My favourite shades for the autumn season are bronze and copper metallic nail polishes. One of my absolute favorites is Essie Leggy Legend. I did my best to find materials in this shade to create a hair bow.

Materials used for floral hair bow: light coppery brown satin, fantasy fabric organza, Clover Kanzashi Flower Maker Pointed Petal large, Clover Kanzashi Flower Maker Orchid Petal small, centre stone and alligator clip

Deze stoffen en spullen heb ik gevonden: koperbruin satijn, een fantasie organza, middensteen, alligator clipje, Clover Kanzashi Flower Maker Pointed Petal large en Clover Kanzashi Flower Maker Orchid Petal small.

I found these materials: light coppery brown satin, fantasy fabric organza, centre stone, alligator clip, Clover Kanzashi Flower Maker Pointed Petal large and Clover Kanzashi Flower Maker Orchid Petal small. 

Zo is de haarspeld uiteindelijk geworden.

This is the finished hair bow.

En dan tot slot de haarspeld met de grote bron van inspiratie: Essie Leggy Legend. Hoe vinden jullie het geworden? Laat het me weten in de reacties!

Now the hair bow with the inspiration: Essie Leggy Legend. Do you like it? Let me know in the comments!

Tot de volgende keer!

Until next time!

Jackie

1 reactie

  1. Pingback: Pantone challenge A/W 2019 slot | Jackie's Spare Moments

Reacties zijn gesloten.