Stof en lint

Verschillende kleuren blauw

In de zomer als alles wat rustiger wordt, geef ik mijzelf altijd een paar opruim/ sorteer projecten. Deze zomer wilde ik mijn stoffenbak sorteren. Ik heb een Allibert ladekast gekocht en wil satijn, organza, bedrukte katoen en vilt apart opruimen. Toen ik er zo mee bezig was “zag” ik een combinatie ontstaan die wel heel erg leek om de bloem die ik op mijn foto’s zet. Dus daar ging ik mee aan de slag!

In summertime, when everything slows down a bit, I like to tidy up some corners around the house. This summer I intended to sort out my basket with fabric. I bought one of those Allibert drawer organisers to separate the fabric pile into satin, organza, printed cotton and felt. When I was sorting it al out, I suddenly “saw” a color combination that looked very much like the flower I use in my pictures.

Different colours of blue organza and satin, Clover Kanzashi Flower Maker Pointed Petal in Small and Large

Dit is dus wat ik bij elkaar vond: lichtblauw satijn, lila satijn, twee kleuren lichtblauwe organza, lint, Clover Kanzashi Flower Maker Pointed Petal small, Clover Kanzashi Flower Maker Pointed Petal large, een lila bloem met blauwe glitter, clipje.

This is what I collected: light blue satin, lilac satin, two colours of light blue organza, ribbon, Clover Kanzashi Flower Maker Pointed Petal small, Clover Kanzashi Flower Maker Pointed Petal large, a lilac resin flower with blue glitter, alligator clip.

A flower made with different shades of blue and lilac organza and satin.

Toen ik klaar was, zag het er zo uit. De organza is wat meer transparant, maar de kleuren kloppen helemaal!

Here is the end result! The organza is more transparent, but the colours are spot on!

Tot de volgende keer!

Until next time!

Jackie