Nagels
Geef een reactie

Nogmaals geometrisch

Deze zondag heb ik volgende lootje getrokken: Cherry Tomato. Nu had ik mij voorgenomen (doordat ik het zo mooi vond combineren toen alle nagellakken door elkaar stonden) deze kleur te combineren met Palace Blue, Sailor Blue en Lime Punch. Dus deze zondag doen we nog een keer een geometrisch design.

Today I drawed this lot: Cherry Tomato. When I saw alle the nail polishes of the Pantone palette together, I really liked this colour in combination with Palace Blue, Sailor Blue and Lime Punch. So this week it is geometry again.

China Glaze license & registration pls, OPI I saw... U saw... We saw... Warsaw, Ciate Paint Pots PP013 Sherbet Fizz, Models Own Flip Flop, Nicole Diary stamping polish white, stamping plate BornPretty BPL003

Ik heb deze spullen verzameld: Nicole Diary Stamping Polish White, Models Own Flip Flop (Lime Punch), Ciate Paint Pots PP013 Sherbet Fizz (Cherry Tomato), OPI I saw… U saw… We saw… Warsaw (Sailor Blue), China Glaze license & registration pls (Palace Blue) en BornPretty stempelplaat BPL003.

I collected the following: Nicole Diary Stamping Polish White, Models Own Flip Flop (Lime Punch), Ciate Paint Pots PP013 Sherbet Fizz (Cherry Tomato), OPI I saw… U saw… We saw… Warsaw (Sailor Blue), China Glaze license & registration pls (Palace Blue) and BornPretty stempelplaat BPL003.

Geometric full nail decal with Pantone seasonal palette ss 2018. Cherry Tomato, Palace Blue, Sailor Blue, Lime Punch

Ik heb voor het eerst full nail decals gemaakt. Ik ontdekte al doende dat niet alle kleurtjes even dekkend bleken. Daar ga ik de volgende keer beter op letten. En Flip Flop van Models Own kleurde mijn nagelriemen dusdanig dat ik het er niet afkreeg…

I made full nail decals for the first time. In the process I learned that not all polishes used were as opaque. I will pay better attention to that next time. And Flip Flop by Models Own stained my cuticles really badly…

Tot de volgende keer!

Until next time!

Jackie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.