Nail art

Zeer subtiele Valentijns nail art

Ik zag deze nagellakken staan van Essence Wood you love me? en die moesten mee naar huis. Ik vond de kleurtjes lief en de ‘high covering’ belofte maakte mij nieuwsgierig of ze zouden stempelen. Ik kreeg gelijk inspiratie voor Valentijn.

I saw these Essence Wood you love me? polishes and they just had to come home with me. The colours are very sweet and the ‘ high covering’  promise made me curious if they would stamp. I instantly had inspiration for Valentine’s.

Essence wood you love me and stamping plate Moyra mini series 104

Ik koos voor een plaat van Moyra, waarop een lieve hartjes afbeelding staat. En dan de nagels, zou het stempelen succesvol zijn?

I choose a Moyra plate with a sweet heart pattern. And now on to the nails, was stamping successful?

Stamping with essence wood you love me

Zoals je kunt zien was het heeeeel subtiel. Je kan het hartjespatroon nauwelijks zien. Kleurtjes zijn lief en combineren mooi. Voor het stempelen kan je beter een ander lakje pakken!

As you can see, it turned out to be really really subtle. You can barely see the heart pattern. The colours are sweet and a good combination. You can better pick something else to stamp with. 

Tot de volgende keer!

Until next time!

Jackie