Nail art

Oudroze, taupe en wat glitter

Het grijze winterweer deed mij wat vergrijsde kleuren pakken. Om het niet al te somber te laten worden, koos ik nog wat sparkles erbij.

The overcast winter skies made me feel into greyish tints. To make things not too moody, I chose to add some sparkle.

Nail art with L'Oreal 221 26 Rue Cremieux, Essence The Gel nail polish 99 tip top taupe

Je kan duidelijk aan mijn handen zien dat het winter is… ik zal meer hand creme en nagelolie smeren!

It shows on my hands that it is winter… I will put on hand cream and cuticle oil more often!

Essence Made to sparkle 02 don't be too shy to shine, L'Oreal 221 26 Rue Cremieux, Essence The Gel nail polish 99 tip top taupe, my L'Oreal Gel topcoat and Revlon Top Speed 335 Spirit, stamping plate YZWLE YZW-Y08

Ik heb een stempelplaat gebruikt van YZWLE (gevonden op AliExpress). Van links naar rechts de kleurtjes: Essence Made to sparkle 02 don’t be too shy to shine, L’Oreal 221 26 Rue Cremieux, Essence The Gel nail polish 99 tip top taupe, mijn L’Oreal Gel topcoat en Revlon Top Speed 335 Spirit. Ik heb de Revlon gebruikt onder de Essence sparkle en ook om mee te stempelen. Misschien had ik beter toch even de witte stempellak kunnen pakken, want het is nu niet heel scherp…

I used a stamping plate by YZWLE (found om AliExpress). From left to right: Essence Made to sparkle 02 don’t be too shy to shine, L’Oreal 221 26 Rue Cremieux, Essence The Gel nail polish 99 tip top taupe, my L’Oreal Gel topcoat and Revlon Top Speed 335 Spirit. I used the Revlon as a base under the Essence sparkle and also stamped with it. Maybe I had better taken the time to get the white stamping polish out, because now it looks a bit faded…

Tot de volgende keer!

Until next time!

Jackie