Nail art

Aardbeien nail art

In het kader van opvoedkundige doelen hebben we een aantal “eetbare” planten in de tuin staan. Dat zijn een paar aardbeienplanten, een aalbessenstruik en een bramenstruik. Vaak zetten we ook nog snoeptomaten planten in potten neer, maar dat is er dit jaar met de lockdown niet van gekomen. Inmiddels is het aardbeien seizoen in onze tuin voorbij. Ik heb mij door de aardbeien laten inspireren voor een nail art.

As part of our parenting goals we have some edible garden plants. We have a couple of strawberries, a redcurrant bush and a bramble. Usually we add snack tomato plants in large pots, but we missed out on them this year because of the lockdown. Strawberry season is already over. But they are still the inspiration for my nail art today.

Hier zijn twee foto’s van de aardbeien in onze tuin. De bloemen en vruchten.

Here are two pictures of the strawberries in our garden. The flowers and the fruits.

Strawberry nail art

Dit is de nail art geworden. Ik heb onder de stempels DA Nails 097 Magical gebruikt en op de andere nagels Masura Mint Breeze. Ik heb deze stempel gehaald van Maniology stempelplaat BM-XL217. Ik heb er een ingekleurde reverse stempel mee gemaakt. De tweede stempel op mijn ringvinger is het best gelukt.

This is how the nail art turned out. Under the stamped nails I used DA Nails 097 Magical and on the other nails I used Masura Mint Breeze. I found the stamping image on Maniology stamping plate BM-XL217. I made a coloured reverse stamping decal. The second decal on my ring finger is the best version.

Macro shot of strawberry nail art

In detail de decal op mijn ringvinger. Ik vind het erg goed gelukt, al zeg ik het zelf 😉

This is the detail macro shop on my ring finger. I’m very happy with the result 😃

Materials used for strawberry nail art: essence 33 wild white ways, DA Nails 097 Magical, Masura 1049 Mint Breeze, Catrice ICONails 64 Sassy Polish With Good Habits, KADS black stamping polish, Maniology stamping plate BM-XL217.

Dit heb ik gebruikt: essence 33 wild white ways, DA Nails 097 Magical, Masura 1049 Mint Breeze, Catrice ICONails 64 Sassy Polish With Good Habits, KADS zwarte stempellak en Maniology stempelplaat BM-XL217.

Materials used: essence 33 wild white ways, DA Nails 097 Magical, Masura 1049 Mint Breeze, Catrice ICONails 64 Sassy Polish With Good Habits, KADS black stamping polish and Maniology stamping plate BM-XL217.

Stay safe, stay healthy!

Jackie

1 reactie

  1. Tjonge, een top schrijven.. ‘k kwam op deze site simpelweg langs om een kijkje te nemen, maar me dag is gewoon weer een stuk positiever nu :). Gisteren had ik ook dergelijke ideeen, Maar goed, uw post overtuigt mij nu wel meer erover. Ach ja, een paar dingetjes waar ik evt. input op zou kunnen hebben.. Echter dat is niet interessant, dus dat terzijde.. Echt, ga zo door

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.