Nail art

Tulip nail art

Hoe gaat het bij jullie? Vandaag laat ik een nail art zien die ik al een tijdje geleden had voorbereid. Dus bereid je voor op lange nagels!

How are you doing? Today I’m showing a nail art I had prepared some time ago. So don’t be shocked by the length of these nails!

Tulip nail art

Om deze afbeelding te kunnen gebruiken, had ik lange nagels nodig. Dus toen ik de juiste lengte had (ergens in december, januari?), heb ik deze nail art gemaakt.

To use this stamping image, I needed long nails. So when I had the right length (somewhere around December or January?), I made this nail art.

Materials used for tulip nail art: Catrice ICONails 02 Bloody Mary To Go, essence 38 love is in the air, Catrice ICONails 46 Work Hard, Play Orange, Essie Urban Jungle, Essie Peak Show, OPI This Isn't Greenland, Essie Hay There, Maniology stamping plate BM-XL215, black stamping polish (not pictured)

Dit heb ik allemaal gebruikt: Catrice ICONails 02 Bloody Mary To Go, essence 38 love is in the air, Catrice ICONails 46 Work Hard, Play Orange, Essie Urban Jungle, Essie Peak Show, OPI This Isn’t Greenland, Essie Hay There, Maniology stempelplaat BM-XL215 en zwarte stempellak (niet op de foto)

Materials used for tulip nail art: Catrice ICONails 02 Bloody Mary To Go, essence 38 love is in the air, Catrice ICONails 46 Work Hard, Play Orange, Essie Urban Jungle, Essie Peak Show, OPI This Isn’t Greenland, Essie Hay There, Maniology stamping plate BM-XL215, black stamping polish (not pictured)

Field of mixed tulips, picture taken by husband

Ik heb mij laten inspireren door deze foto, die mijn man een keer heeft gemaakt van een gemengd veld met tulpen. Meestal gaan we wel een keer naar de bollenvelden om te kijken naar de bloemen. Alleen dit jaar niet natuurlijk! Helaas bleef niet iedereen thuis en nu zijn de bollenvelden versneld “gekopt”. Wat heel jammer is.

Husband took this picture some years ago from a mixed planted tulip field and I used is as my inspiration. Usually around this time we visit the bulb fields in the area. Not this year of course! Sadly not all people stayed at home. Now the flowers are mostly cut last week, so much sooner. Sad, but apparently necessary.

Stay safe, stay healthy!

Jackie