Nail art

Een nail art met A-England In Robe and Crown

A-England In Robe and Crown heb ik laten zien in mijn swatch post. Het is een dieppaarse aubergine kleurige nagellak met een holo glitter. Ik vond deze zo mooi dat ik er ook een kleine nail art mee heb gemaakt. Ik zal eerlijk zijn: het is niet helemaal geworden zoals ik had verwacht.

I showed A-England In Robe and Crown in my swatch post. It’s a dark eggplant nail polish with holo particles. I loved it so much that I decided to make a little nail art over it. And I’ll be honest: it didn’t turn out exactly as I imagined.

A little nail art with A-England In Robe and Crown

Deze foto is met vol zonlicht genomen. Hier kan je nog het beste zien dat ik op mijn middelvinger de vlakjes tussen de lijnen en op mijn ringvinger de lijnen zelf heb ingekleurd met OPI Sleigh Parking Only. Dit is een creme nagellak die heel dicht qua kleur lijkt op In Robe and Crown.

I took this photo in direct sunlight. It’s the one that shows the best that I reversed stamped with OPI Sleigh Parking Only. The OPI is a cream nail polish that is very similar in colour to In Robe and Crown. I used it to colour in between the lines on my middle finger and the lines themselves on my ring finger.

Materials used: A-England In Robe and Crown, OPI Sleigh Parking Only, Il etait un vernis 50% sparkly, 50% fairy dust

Dit is wat ik heb gebruikt: A-England In Robe and Crown, OPI Sleigh Parking Only, Il était un vernis 50% sparkly, 50% fairy dust, Dashica stempelplaat SdP-116.

This is what I used: A-England In Robe and Crown, OPI Sleigh Parking Only, Il était un vernis 50% sparkly, 50% fairy dust, Dashica stamping plate SdP-116.

Dus nu mijn vraag: hebben jullie op de foto gezien dat ik ook de OPI heb gebruikt?

So now my question: did you see on the picture that I used the OPI polish?

Tot de volgende keer!

Until next time!

Jackie