Nagellak swatches, Nail art

essence Happy Kawaii

Ik ben weer terug van een heerlijke vakantie. Op de blog is het gewoon doorgegaan middels de scheduling tools die me daarbij hebben geholpen. Maar in de Nederlandse drogisterijen heb ik de actie displays niet helemaal bijgehouden. Wel heb ik nog wel wat spulletjes van de Happy Kawaii limited edition van essence weten te bemachtigen.

I am back from holiday! The blog went on as usual with the help of some scheduling tools. Only I did not keep up with all the limited editions in the drugstores. I did get my hands on some things of the Happy Kawaii limited edition of essence.

essence Happy Kawaii, essence 03 uni-cone, essence 01 you're my flavourite, essence happy kawaii 3d nail topping

Dat zijn de nagellakken 01 you’re my flavourite en 03 uni-cone en de Happy Kawaii 3D nail topping in 02 laugh.love.eat.repeat.

I bought the polishes 01 you’re my flavourite en 03 uni-cone en de Happy Kawaii 3D nail topping in 02 laugh.love.eat.repeat.

Ik heb er een kleine nail art mee gemaakt. Ik heb het toegepast zoals op het doosje staat aangegeven: op nog natte nagellak heb ik een nail topper gedrukt en met topcoat heb ik alles afgewerkt.

I made a simple nail art with it. I used is as described on the box: I gently pushed the topper down on wet polish and sealed it in with a top coat. 

Nail art met essence Happy Kawaii nail polish 01 you're my flavourite, 03 uni-cone and 3D nail topping

Ik vind de kleurtjes heel schattig en de toppers zijn ook adorable. De lakjes hebben een klein beetje shimmer. Deze is beter zichtbaar in het potje dan op je nagel, daar geeft het een beetje ‘glow’. Ze lakten gemakkelijk in twee laagjes. Alleen… heb ik nogal smalle nagels met een sterke ronding. De toppers zijn echt heel klein, maar liggen toch wat stijfjes op mijn nagels. Nu heeft mijn vriendin wat bredere en vlakkere nagels, ik denk dat ik haar heel blij ga maken met dit doosje toppers!

I think the colours are very cute and the toppings adorable. The polishes have a little shimmer, that shows more in the bottle. On the nail it gives a little glow. The polishes covered easy in two coats. Only… I have nails with a strong curve. The toppings are very small, but lay stiffly on my nails. My friend has wider nails that are less curvy, I think I will make her very happy with this little box of toppings! 

Hebben jullie deze limited edition ook gezien? Hoe vond je hem? Laat het me weten in de reacties!

Did you get this limited edition too? Did you like it? Let me know in the comments!

Tot de volgende keer!

Until next time!

Jackie