Nail art

Delicate roses

In de taal van de bloemen zijn de rozen HET symbool voor liefde. Daarom heb ik in mijn romantische meimaand deze nail art met rozen gemaakt.

In the language of flowers roses are THE symbol of love. So I created a nail art with delicate roses in this romantic May theme.

Soft pink nail art with roses using Essie gel couture blush-worthy and Moyra stamping plate 104

Ik heb op alle nagels een laagje Essie Gel Couture lace me up gelakt en daarover een laagje Essie Gel Couture blush-worthy (uit de wedding collection met Monique Lhuillier). Op mijn ringvinger stempelde ik de rozen van Moyra stamping plate mini series no. 104.

I painted on all nails one medium thick coat of Essie Gel Couture lace me up and on top of it a layer Essie Gel Couture blush-worthy (from the wedding collection by Monique Lhuillier). On my ring finger I stamped the roses from Moyra stamping plate mini series no. 104.

Essie gel couture lace me up, Essie gel couture blush-worthy, Essence colour boost 08 instant party, Moyra stamping plate no. 104

Hier zie je de spullen die ik heb gebruikt. Ik heb gestempeld met Essence Colour Boost 08 instant party.

Here are all the materials used. I stamped with Essence Colour Boost 08 instant party.

Tot de volgende keer!

Until next time!

Jackie