Nail art

Essie rose gold

Deze nagellak van Essie Gel Couture Bridal collection ‘To have and to gold’ (2017), keek mij heel lief aan. Dus ging ik er iets moois mee maken.

This nail polish of the Essie Gel Couture Bridal collection ‘ To have and to gold’ (2017) was staring at me. So I decided to make something pretty with her.

Ik pakte mijn favoriete lichtroze lakjes erbij: Essie Peak Show en L’Oreal Dimanche Apres-Midi. Zoals je ziet zijn deze al flink gebruikt. Ik vind het namelijk erg mooi om een laagje van de L’ Oreal over een laagje van de Essie te doen.  Ik besloot er een takje op te stempelen. Nu is alles nog kaal buiten, maar ik kan niet wachten tot de lente!

I picked my favourite light pink nail polishes to go with her: Essie Peak Show and L’ Oreal Dimanche Apres-Midi. As you can see, these polishes have been used often. I think it adds something if I layer the L’Oreal polish over this Essie polish. I decided to stamp a little twig on top. Now the trees are still bare outside, but I can’t wait for spring!

Dit is het geworden:

This is the result:Nail art with Essie Gel Couture Bridal collection ' To have and to gold'

En hier nog een overzicht van alles dat ik heb gebruikt:

And here an overview of everything used:

Essie Peak Show, L'Oreal 220 Dimanche Apres-Midi, Essie Gel Couture To have and to gold, Essence Stampy white, Dashica plate SdP-104

Van links naar rechts: Essie Peak Show, L’Oreal 220 Dimanche Apres-Midi, Essie Gel Couture To have and to gold, Essence Stampy white, Dashica plate SdP-104.

Left to right: Essie Peak Show, L’Oreal 220 Dimanche Apres-Midi, Essie Gel Couture To have and to gold, Essence Stampy white, Dashica plate SdP-104.

Tot de volgende keer!

Until next time

Jackie