Nagellak swatches, Nail art, Stof en lint

Life update

Roads ahead, life update

Meestal schrijf ik niet speciaal over mijn ‘gewone’ leven naast de blog. Ja hier en daar komen wel dingen langs, maar het is een blog over mijn hobbies! Maar nu is het dan toch een keer nodig om iets als een life update te doen.

Usually I don’t write about my ‘normal’ life outside the blog. Sometimes things get mentioned, but this blog is about my hobbies! But now the time has come to write a life update.

In mijn werkveld zijn een aantal grote ontwikkelingen bezig. Om bij te blijven is herhaalde scholing ontzettend belangrijk. Meestal is dat een week. Maar deze keer ben ik uitgekozen om een meerjarige opleiding te gaan volgen. Een kans waar ik ontzettend blij mee ben!

The field I’m working in is going through a lot of change. Regular education is very important to keep up. Usually that is a weeklong course. But this time I’ve been selected to follow a study that will take a couple of years. It’s an opportunity I’m really excited about!

Ik ga niet stoppen met de blog! Ik ga namelijk zeker niet stoppen met nagels lakken. Alleen ik kan geen vast schema meer aanhouden. Ik zal proberen elke zondag wat te posten, maar soms zal het een tijdje stiller zijn. Weet dat ik het dan druk heb met studeren!

I’m not stopping with this blog, I’m certainly not stopping with painting my nails. (Although I seemed to have stopped making my little fabric flowers). But I won’t be able to post in a regular schedule. I’ll try to post every Sunday. But sometimes it’ll be more quiet. Know that I’m busy studying!

Jackie

1 reactie

  1. Pingback: Catrice Gold Effect nail polish swatches | Jackie's Spare Moments

Reacties zijn gesloten.